Arrangér dit E-sport-event med et billetsystem

Hvis du afholder LAN-party for flere end bare dine nærmeste venner, er det godt med et system til at styre tilmeldingerne. Uanset om det er det helt store med sponsorer eller et mindre et for lokalområdet, er det nemt at tilpasse systemet til dit behov.

Sælg forskellige typer af billetter

Du kan f.eks. nemt holde styr på forskellige billettyper, f.eks. hvem der har VIP-pladser, mad-billetter eller bare almindelige pladsbilletter. Du behøver hverken at registrere diverse betalinger ved tilmelding eller sørge for at få skrevet deltagerne på de rigtige lister. Det klarer systemet for dig. Du kan endda tage entrébilletter, hvis der er tilskuerepladser. På den måde kan du også få et overblik over, hvor mange mennesker der er samlet til dit arrangement, som kan være vigtigt i forhold til et eventuelt salg af snacks, drikkevarer eller lign. Det kan selvfølgelig også være relevant i forhold til leje af lokaler, hvor meget plads, I får brug for. Du kan også selv vælge, om du vil sælge billetterne som pladsbilletter, hvor deltagerne selv udvælger pladserne, eller som unummererede pladser, hvor deltagerne fordeles ved bordene ved ankomst.

Plads til sponsorer

Er dit event så stort, at du har sponsorer på, kan du give deres logo en plads på billetterne, ligesom der fortsat er plads til dit eget logo. På den måde giver du dem ikke nødvendigvis kun reklameplads på selve dagen, men også op til arrangementets afholdelse, hvis de er interesseret i den form for eksponering.

Flere brugere

Typisk er der flere personer om at arrangere et LAN-party. Derfor har du mulighed at oprette lige så mange brugere, som der er brug for. Det kan være, du har én til at tage imod deltagerne i indgangen, hvor billetter scannes – så kan du give denne person adgang til kun dét. En person står for den økonomiske del, mens en anden står for selve opsætning af arrangementet. Der kan derfor justeres til i brugernes rettigheder, hvis det giver mening for jer. Der kan også oprettes flere brugere med samme rettigheder, hvis I hjælpes ad med det hele. På samme måde kan et Safeticket billetsystem tilpasses dit LAN, og du kan læse mere om systemet her.

Planlægger du et event? Lad os klare alt det besværlige med billetter.

Udforsk Safeticket