Betalingspåmindelser til studieture

Som skole eller uddannelsesinstitution er du ofte arrangør af både fester og studieture. Festerne kan være nemmere at få tilmeldinger til, fordi beløbene ikke er lige så store, som de er til studieture. Derfor har du ved studieture mulighed for at dele indbetalingerne op over flere rater, så betalingerne bliver mere overkommelige for de studerende. Dette kan dog afføde et andet problem; husker de at indbetale alle raterne til tiden? 

Den udfordring har flere skoler stået i, så derfor satte vi udviklerne på at løse problemstillingen. Det betyder, at du som skole eller uddannelsesinstitution nu kan bruge funktionen betalingspåmindelser for at undgå manglende betalinger til studieture.

Sådan opretter du betalingspåmindelser

Først kan du oprette en skabelon for, hvad der skal stå i påmindelserne til de studerende, hvor mange påmindelser de skal have og hvornår de sendes. Det kan være en påmindelse om ‘Studietur til Barcelona’, hvor der stå lidt information herom. Bruger du den samme skabelon til alle rater, skal du være opmærksom, om beløbet er det samme hele vejen igennem, hvis du skriver det ind i teksten, eller om det er nok at skrive, at næste rate snart skal betales.

Du kan tilføje lige så mange påmindelser, som du mener, der er behov for. Du kan f.eks. sende første påmindelse ud en uge før og anden påmindelse ud dagen før fristen. Herved er du fri for selv at huske på at nævne det for de studerende, når datoen nærmer sig. 

Når du har lavet din skabelon til betalingspåmindelser, er du klar til at lave et påmindelsesflow. Du opretter den med navn og vælger din skabelon. Herefter vælger du at tilknytte det, vi kalder ‘Kunder’. Her har du flere muligheder:

  • Upload en Excel-fil med klasselisten, hvis den indeholder navn og mail.
  • Tilføj kun de tilmeldte fra 1. rate (1. arrangement) til påmindelsesflowet, hvis ikke alle skal med.
  • Tilføj manuelt deltagere, f.eks. hvis der kommer en ny til holdet, eller nogen har ombestemt sig.

Herefter kan du vælge, hvilke arrangementer – altså betalingsrater – der skal være tilknyttet påmindelsesflowet.

Herefter kører betalingspåmindelser til de pågældende studieture helt automatisk. Det eneste, du som arrangør behøver at tjekke, er betalingsoversigten på flowet. På denne måde har du nemt styr på, hvem der har betalt raterne, og hvem der mangler.

Bliver du i tvivl undervejs, kan du altid finde hjælp i dokumentationen. Derudover er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis der opstår yderligere spørgsmål.

Planlægger du et event? Lad os klare alt det besværlige med billetter.

Udforsk Safeticket