Tilføj tjekbokse, ekstra tekstfelter, mv.

Brug flexfelter til at samle informationer

Du har brug for særlige informationer udover de sædvanlige navn, mail, osv. Derfor kan du tilpasse de ekstra felter alt efter, hvad du har brug for af informationer fra dine billetkøbere. I Safeticket kalder vi disse ekstra felter for flexfelter.

Fjern billeder fra afholdte arrangementer

Tjek op på dine rettigheder til billeder

Har du på et tidspunkt betalt for at bruge et billede til et arrangement i dit billetsystem? I så fald skal du være opmærksom på, hvornår dine rettigheder til at bruge billedet udløber, og om du skal have fjernet nogle billede fra afholdte arrangementer. 

Systematiser rideklubbens arrangementer

Stævner, kåringer, ridelejr og andre sociale arrangementer

Som rideklub kan der være tidspunkter, hvor det er rart, at tilmeldinger og betalinger er sat i system, så der nemt kan dannes et overblik over deltagere. Det kan være i forbindelse med stævner eller kåringer, hvor der skal være styr på antallet af deltagere i forskellige dicipliner. Måske er der et loft på, hvor mange deltagters heste der er plads til, hvis der f.eks. stilles hestebokse til rådighed.

Hold styr på bådelaugets eller sejlklubbens events

Sejladser, forsamlinger, workshops og meget mere

Som bådelaug eller sejlklub kan der være mange arrangementer, der skal holdes styr på i forhold til tilmeldinger og betalinger. Som oftest afholdes der generalforsamlinger eller andre møder, og der afholdes fællesspisning med god mulighed for at dele sin fællesinteresse. Det kan også være sommerfester, nytårskur eller hvad man ellers kan finde på at kalde arrangementer, som måske indebærer en betaling til mad og lign.

Brug Safetickets app til billetscanning

Vi kan med glæde præsentere Safetickets app til billetscanning. Du kan nu hente vores billetscanner app, som gør det nemt for dig som arrangør at scanne billetter med en smartphone eller en tablet, alt efter hvad du foretrækker. Det mest brugervenlige er at stå med en smartphone, så du stadig har en hånd fri til andre formål. Det koster ikke noget at hente eller bruge appen, og du logger ind med dit normale Safeticket-login. Du finder appen i din App Store eller Play Butik.

Arrangér dit E-sport-event med et billetsystem

Hvis du afholder LAN-party for flere end bare dine nærmeste venner, er det godt med et system til at styre tilmeldingerne. Uanset om det er det helt store med sponsorer eller et mindre et for lokalområdet, er det nemt at tilpasse systemet til dit behov.

Foreningers brug af billetsystemer

Der findes mange slags foreninger i Danmark, og langt de fleste af dem afholder også en form for arrangementer, der holder gang i foreningslivet. Det kan være alt fra sportsevents og fester til fællesspisning og generalforsamlinger. Du kan både bruge billetsystemet som et tilmeldingssystem, så du ved, hvor mange der møder op, men det kan også bruge det som et betalingssystem for et billetsalg.

Kirker og menighedsråd

2020 var året, hvor kirker i større grad fik brug for tilmeldingssystemer for bl.a. at håndtere dem, der gerne vil i kirke til jul uden at samle alt for mange på én gang. Selvom det ikke længere er nødvendigt, kan vi måske lære lidt af det. Det kan være en fordel at få styr på, hvor stor tilslutningen til diverse arrangementer er, så du kan få en ide om, hvad der er attraktivt både blandt den yngre og ældre menighed.