Saml identiske events under samme link

Afholder du en af følgende type af arrangementer, kan det være relevant for dig at administrere billetsalget for samtlige ensartede arrangementer under ét. Der kan eksempelvis være tal om:

 • Museumsrundvisning
 • Restaurant
 • Drive-in biograf
 • Bustur
 • Arrangementer med begrænsning på antal samtidige gæster i et givent område

Gå online med dit event

Midt i under alt Corona-postyret med særlige restriktioner, kommer mange ud for et scenarie, hvor det er svært at gennemføre planlagte events. Det gælder både lige nu og her, men der er også en uvished omkring, hvordan dine billetkøbere opfører sig, når restriktionerne forsvinder langsomt igen. Derfor kan det være en god ide at se efter alternative måder at afholde dine events på.

Betalingspåmindelser til studieture

Som skole eller uddannelsesinstitution er du ofte arrangør af både fester og studieture. Festerne kan være nemmere at få tilmeldinger til, fordi beløbene ikke er lige så store, som de er til studieture. Derfor har du ved studieture mulighed for at dele indbetalingerne op over flere rater, så betalingerne bliver mere overkommelige for de studerende. Dette kan dog afføde et andet problem; husker de at indbetale alle raterne til tiden? 

Den udfordring har flere skoler stået i, så derfor satte vi udviklerne på at løse problemstillingen. Det betyder, at du som skole eller uddannelsesinstitution nu kan bruge funktionen betalingspåmindelser for at undgå manglende betalinger til studieture.

Gavekort til oplevelsesgaver

Har du stået i en situation, hvor kunder efterspørger et gavekort til et af dine arrangementer?

Har du egen indløsningsaftale knyttet til dit billetsystem hos Safeticket, behøver gavekort ikke længere være en hovedpine for dig. Du kan kvit og frit få adgang til funktionen. Funktionen aktiveres via Safetickets kundeservice.

Sælg mere end bare billetter

Ligesom webshops kan lave mersalg, kan du som arrangør af events også lave det. Tricket er selvfølgelig at tilbyde en form for en ekstra service i forbindelse med dit arrangement, så dine billetkøbere føler sig hjulpet med at huske eller tage stilling til relevante scenarier frem for at få kastet en masse irriterende reklame i hovedet.

Safeticket A/S søger endnu en systemudvikler

Stillingen er besat pr. 12. december 2016

Safeticket A/S søger en datalog, datamatiker eller ingeniør til udviklingsafdelingen

 • Er du frisk på at få noget kode fra hånden?
 • Har du lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor tingene går stærkt, og hvor der ikke er langt fra idé til handling?
 • Vil du være med til at videreudvikle den tekniske platform i en Aarhusiansk 3-dobbelt gazellevirksomhed, der håndterer billetsalg for mere end 200 mio. kr. om året?

Så læs endelig videre.

Safeticket søger systemudvikler

Stillingen er besat pr. 29. august 2016


Safeticket A/S søger en datalog, datamatiker eller ingeniør til udviklingsafdelingen

 • Er du frisk på at få noget kode fra hånden?
 • Har du lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor tingene går stærkt, og hvor der ikke er langt fra idé til handling?
 • Vil du være med til at videreudvikle den tekniske platform i en Aarhusiansk Gazellevirksomhed, der håndterer billetsalg for mere end 150 mio. kr. om året?

Så læs endelig videre.

Safeticket søger supporter til helpdesk

Stillingen er besat pr. 7. juli 2016


Vi har Danmarks bedste support og service!
Det siger vores kunder i hvert fald.

 

I forbindelse med Safetickets vækst og ekspandering vil vi stadig yde den bedste support og service indenfor billetsystemer. Basta.
Derfor får du en helt central rolle i at videreføre det høje serviceniveau, til alle vores spændende nuværende – samt nye kunder.

Du bliver ansvarlig for at supportere vores kunder på telefon og e-mail i brugen af Safetickets billetsystem.

Opgaverne er mange og forskellige, men drejer sig alle om inbound service og support. Én ting har de dog til fælles: Når kunderne lægger røret på, skal de have en oplevelse af service i verdensklasse!

Safeticket bliver aktieselskab og rykker op i ny billetliga

Flere gode år med markant vækst og tilgang af højtprofilerede kunder stiller nye krav for billetudbyderen Safeticket, der nu har valgt at omdanne sig til et aktieselskab. Selskabsomdannelsen markerer en oprykning til en ny billetliga, lyder det fra direktionen.

Når man for eftertiden slår Safeticket op i virksomhedsregisteret, står der “Safeticket A/S” i søgeresultatet.

Efter flere succesfulde år skifter virksomheden bag billetsystemet Safeticket nemlig tilværelsen som et anpartsselskab ud med en ny som aktieselskab.