Brug Safetickets app til billetscanning

Vi kan med glæde præsentere Safetickets app til billetscanning. Du kan nu hente vores billetscanner app, som gør det nemt for dig som arrangør at scanne billetter med en smartphone eller en tablet, alt efter hvad du foretrækker. Det mest brugervenlige er at stå med en smartphone, så du stadig har en hånd fri til andre formål. Det koster ikke noget at hente eller bruge appen, og du logger ind med dit normale Safeticket-login. Du finder appen i din App Store eller Play Butik.

Det eneste du skal være opmærksom på er, om du har smartphones og wifi tilgængelig til at scanne med. Du kan også bruge et mobilt netværk, men det er vores klare anbefaling at have en stabil wifi-forbindelse til rådighed, så billetscanningen kører uden problemer, hvis der dårlig dækning på dit mobile netværk.

Billetscanning eller manuel markering  

Du kan bruge appen til at scanne billetter, hvor du får vist på skærmen om den scannede billet er gyldig eller ej.

Dertil har du også mulighed for manuelt at markere billetter som ankommet. Det kan være, at en billetkøber kommer med en printet billet, som du ikke kan scanne, eller viser billetten på en ødelagt skærm, der forstyrrer scanningen, eller du blot foretrækker deltagerlisten. Uanset årsag kan du i stedet for at scanne bruge deltagerlisten til at søge billetten frem i stedet. På deltagerlisten kan du også sortere, så du kun søger blandt dem, der ikke allerede er ankommet, eller dem som er markeret som ankommet.

Udover at scanne billetterne eller markere dem manuelt som ankommet kan du også holde øje med hvor mange billetter, der er solgt til arrangementet, hvor mange der allerede er ankommet og hvor mange, der mangler at ankomme. 

Scan fortsat billetter på traditionel vis 

Selvom du anvender vores Safeticket app til billetscanning, kan du sagtens kombinere det med at have en computer stående med en USB-scanner koblet til, hvis det giver mening for dig.

Der er også fortsat mulighed for at leje vores håndterminaler eller leje/købe USB-scannere. Du kan derfor scanne på samme måde, som du plejer og evt. supplere med mobilscanning alt efter, hvad du foretrækker. Det er heldigvis ikke kun enten eller. 

 

 

Planlægger du et event? Lad os klare alt det besværlige med billetter.

Udforsk Safeticket