Få inspiration til dine arrangementer

Til trods for at kulturlivet ikke brager derudaf i tiden, hjælper det ikke at ærger os over noget, vi ikke selv er herre over. Covid-19 har gjort, at vi har haft mulighed for at træde et skridt tilbage og tænke lidt anderledes. Hos Safeticket har det givet tid til andre ideer og projekter, så vi kan hjælpe arrangører på nye måder. F.eks. vil vi gerne hjælpe dig som arrangør med at finde inspiration til at få gang i arrangementerne igen, når du får mulighed for det.

Står du i den situation, hvor du ikke må eller kan afholde dine arrangementer endnu, kan du bruge tid på at forberede en eller flere arrangementer, så du er klar til at starte billetsalg og afholde arrangementer, så snart det bliver muligt for dig.

Er inspirationskilden til at stable arrangementer på benene ikke ret stor, har Safeticket givet et bud på, hvordan vi kan hjælpe dig som arrangør i gang igen efter en eventuel pause eller med nye arrangementer. Du kan på vores inspirationsside finde idéer og hjælp til arrangementer. Find ud af hvilken type arrangement du vil afholde, og hvis du allerede har en idé til det, kan du grave lidt dybere og få sat tankerne i gang til din planlægningsprocess.

Du kan på inspirationssiden finde følgende type arrangementer:

For hver type arrangement finder du en række spørgsmål, der er inddelt i kategorier for overblikkets skyld. På denne måde kan du ruste dig til stable et succesfuldt arrangement på benene. Det er ikke nødvendigvis alle spørgsmål, der er relevante for dig. Du kan med fordel udvælge de spørgsmål, der er brugbare for lige nøjagtigt dit arrangement, så det bliver mere overskueligt at planlægge dit arrangement. Uanset kan du få sat planlægningstankerne i gang.

Selv hvis dit arrangement er et helt andet type arrangement end de nævnte, kan du måske alligevel finde inspiration på nogen af siderne, så dine tanker bliver sat i gang.

Planlægger du et event? Lad os klare alt det besværlige med billetter.

Udforsk Safeticket