Få særlige informationsfelter på billetten

En nyhed i Safeticket er, at du ikke længere behøver at lave krumspring for at få flere oplysninger end standardinformationer om billetkøberen direkte på billetten. Du kan endda få de særlige oplysninger på billetten kvit og frit.

Med udvalgte Safeticket billetskabeloner har du mulighed for at oprette op til 4 flexfelter pr. arrangement, der kan komme direkte på billetten. Det kan enten være for, at billetkøberen kan se, hvad de har valgt, for at dem, der tjekker billetten i indgangen, kan se, hvis der er noget særligt, de skal være opmærksom på eller et helt andet scenarie hvor det kan være relevant med informationen direkte på billetten.

Brug udvalgte billetskabeloner

Du kan med de udvalgte billetskabeloner indsamle informationer som, hvilken virksomhed de kommer fra, et holdnavn, eller andre særlige oplysninger, som kunne være relevante for det enkelte arrangement.

Hvis du bruger følgende billetskabeloner, får du mulighed for at sætte flexfelter på billetten;

  • Safeticket 2018 (Stor stregkode)
  • Safeticket 2020 (Stor stregkode, stor reklame)
  • Safeticket 2021 (Stor stregkode, stor bemærkning)

Disse tre skabeloner minder meget om hinanden, men som navnene antyder, er der forskel i billeders placering. Hvis du mangler en skabelon, kan du altid kontakte os og få den tilkoblet efter behov.

Arrangørtilpassede billetskabeloner

Hvis du har fået lavet billetskabeloner, er denne mulighed ikke tilgængelig på eksisterende skabeloner, men hvis du fremadrettet får lavet din egen billetskabelon, er der mulighed for, at du også kan få fleksible flexfelter på, der kan varieres arrangement til arrangement.

Én enkelt tilføjelse

Det er ikke sværere at oprette flexfelter, der vises direkte på billetten, end at oprette et almindeligt flexfelt, som du kender det. Du skal kun forholde dig til, om flexfeltet skal have en placering på billetten eller ej, som det eneste nye.

Når du først har oprettet et flexfelt og har givet feltet en placering på billetten, kan denne placering ikke benyttes igen til andre flexfelter på det pågældende arrangement. Det vil sige, at du kan have op til 4 forskellige flexfelter, der vises direkte på din billet samlet set for dit arrangement. Hvis du har flere forskellige typer af billetter på dit arrangement, kan du derfor ikke have 4 forskellige flexfelter pr. billettype. Hvis du har mange forskellige slags billettyper med tilhørende forskellige slags flexfelter, må du prioritere, hvad der er vigtigst at få vist på billetten, og de resterende informationer bliver gemt i systemet. Maksimum antal af flexfelter pr. arrangement er fortsat 4, såfremt de skal være synlige på billetten.

Ekstrafelterne bliver vist på den nederste del af billetten på alle 3 standardskabeloner. Den nøjagtige placering afhænger af, hvilken placering du vælger. Hvis du får lavet dine egne billetskabeloner, kan du ønske en placering af felterne.

I dokumentationen kan du finde en vejledning til hvordan du opretter flexfelter, hertil også hvor du vælger placering af flexfeltet på billetten. Hvis du skal finde ud af, hvor der fremgår på billetten, kan du altid få vist et eksempel på, hvordan billettypen ser ud, så du kan se placeringen af feltet.

Planlægger du et event? Lad os klare alt det besværlige med billetter.

Udforsk Safeticket