Tak. Vi ringer til dig.
×

Lav mersalg i forbindelse med billetsalg

Mersalg med Safeticket

I dit Safeticket billetsystem har du mulighed for at sælge andet end billetter. Det vil sige, at du kan lave mersalg i forbindelse med salget af dine billetter.

Det kan være, at du i forvejen sælger du ekstraudstyr, merchandise eller andre praktiske produkter i forbindelse med dit arrangement. De samme ting kan du allerede tilbyde dine billetkøbere i forbindelse med dit billetsalg.

Sælg udstyr, merchandise eller lign.

Brug muligheden for at lave mersalg til at tilbyde dine billetkøbere en ekstra service, som gør det nemt for dem at deltage til dit arrangement. Det kan være i form af produkter, der relaterer sig til dit arrangement eller noget praktisk som forplejning, så dine billetkøbere ikke skal tænke på det til selve arrangementet.

Billetkøberen kan også være mere tilbøjelig at købe noget ekstra, når de i forvejen er købeklare – især hvis det gør oplevelsen både nemmere eller bedre. 

Sælg mere end bare billetter ved dit billetsalg
Sælg produkter eller serviceydelser i forbindelse med dit arrangement

Sådan kan du bruge mersalg

Mersalg kan være rigtig mange forskellige ting, og hvad der giver mening for dig afhænger i høj grad af, hvilke arrangementer du afholder, og hvad du i den forbindelse kan tilbyde.

Eksempler på mersalg kan være den signerede bog fra foredragsholderen, forplejning til dit arrangement, drinksbilletter til din fest elller tæpper til dit udendørs arrangement. Har du brug for ydeligere inspiration, kan du finde flere eksempler her.

Dokumentation

Sidder du fast? Safeticket er fuldt dokumenteret, så du kan finde hjælp til (næsten) alt.

Se dokumentation

Direkte henvisninger til dokumentationen

Har du brug for hjælp? Ring til os på telefon 7020 4720