Foreningers brug af billetsystemer

Der findes mange slags foreninger i Danmark, og langt de fleste af dem afholder også en form for arrangementer, der holder gang i foreningslivet. Det kan være alt fra sportsevents og fester til fællesspisning og generalforsamlinger. Du kan både bruge billetsystemet som et tilmeldingssystem, så du ved, hvor mange der møder op, men det kan også bruge det som et betalingssystem for et billetsalg.

Arranger forskellige typer af arrangementer

Alt efter hvad det er for en type forening, kan det være én, der afholder loppemarkeder, julemarkeder eller lign., hvor både folk fra nær og fjern kan sælge, hvad end de har at byde på, som passer til typen af markedet. Her kan et billetsytem bruges til at sælge loppestande, såvel som det kan bruges til at sælge entrébilletter til markedet.

Nogle foreninger står for den årlige byfest i et større eller mindre omfang, mens andre står for sportslige konkurrencer som løb, cykelløb eller lign. Der kan derfor være tale om forskellige typer af billetter, f.eks. spisebilletter, entrébillet eller deltagerbilletter.

Det kan også være foreninger, der sørger for, at der kommer spændende foredrag til lokalområderne. Det kan være mange forskellige emner, der kan hjælpe folk på den ene eller anden måde eller bare kan give et interessant indspark i dagligdagen. Eksempler kan være foredrag om ordblindhed, investeringer, sundhed og iværksætteri, ligesom det kan være mere eller mindre kendte, der fortæller deres personlige livshistorier. Her kan der sælges entrébilletter såvel som pladsbilletter alt efter, hvad der passer bedst ind i foreningens opsætning.

Nemt at administrere

Uanset typen af arrangementer der afholdes i foreningen er det muligt både at sælge billetter online samt i døren, når gæsterne ankommer – med mindre du har udsolgt på forhånd. Det kan være rart med muligheden for at sælge billetter offline, hvis en del af deltagerne ikke er vandt til at foretage online køb. Samtidig kan du lette administrationen en del ved at have hovedparten af billetsalget online. 

I en forening er der typisk forskellige roller, og disse roller kan også gå videre i systemet. Der kan være dem, der står for arrangementerne, dem der står for det økonomiske aspekt og dem der står for modtagelsen af deltagere. Har din forening brug for et billetsystem, kan du læse mere om dit Safeticket billetsystem her.

Planlægger du et event? Lad os klare alt det besværlige med billetter.

Udforsk Safeticket