Hold styr på bådelaugets eller sejlklubbens events

Sejladser, forsamlinger, workshops og meget mere

Som bådelaug eller sejlklub kan der være mange arrangementer, der skal holdes styr på i forhold til tilmeldinger og betalinger. Som oftest afholdes der generalforsamlinger eller andre møder, og der afholdes fællesspisning med god mulighed for at dele sin fællesinteresse. Det kan også være sommerfester, nytårskur eller hvad man ellers kan finde på at kalde arrangementer, som måske indebærer en betaling til mad og lign.

Dertil kommer de spændende arrangementer med sejladser af forskellig art, hvor der skal tilmeldes deltagere. Her kan du f.eks. have en begrænsning på, hvor mange deltagere der er plads til, men det kan også være, du skal have særlige informationer om deltagerne. Det kan du få mulighed for at tilpasse i et billetsystem. Det kan være, du skal vide bådens navn i forbindelse med deltagelse, men du kan også få oplyst et medlemsnummer eller lign. Du kan selvfølgelig også bede om disse særlige informationer i forbindelse med andre mindre konkurrencepræget arrangementer.

Bådelauget eller sejlklubben kan også afholde foredrag eller workshops, der kan have medlemmernes interesse. Enten en af medlemmerne, som har vise ord at fortælle, eller der kan hyres en foredragsholder eller underviser til det. Det kan også være musikaftner eller andre sociale arrangementer, som giver også noget til fællesskabet at kunne samles om. 

Ubegrænset antal brugere

Der er mulighed for at have flere brugere i et Safeticket billetsystem, så hvis du har noget med økonomi at gøre, kan du holde øje med de funktioner, mens andre står for selve arrangementernes oprettelse og afholdelse. Derfor behøver det hele ikke at afhænge af en eller få personer, har styr på det hele. Undersøg hvad du ellers kan få tilpasset til dine behov med et Safeticket billetsystem.

Planlægger du et event? Lad os klare alt det besværlige med billetter.

Udforsk Safeticket