Tak. Vi ringer til dig.
×

Inspiration til dit arrangement

Find inspiration til planlægningen af dit arrangement, så du ikke står i en uforudset situation på dagen. Planlæg også gerne hvornår den enkelte aktivitet til arrangementet skal foregå, så du ikke først kommer i tanke om noget under afholdelsen, som du skulle have gjort inden.

Du kan finde forskellige typer af arrangementer, så du kommer godt i gang. Få ideer og råd til hvordan du kommer godt fra start og får et velafholdt arrangement.


Type af arrangementer

Foredrag

Find ideer til hvordan du holder et godt foredrag. Det inkluderer både planlægning, markedsføring af billetsalg og selve afholdelsen.

Gå til planlægningsidéerne til foredrag.

 

Konferencer

Mangler du et overblik over at planlægge en konference, så frygt ej. Der er hjælp at hente her, så du får styr på talere, forplejning, markedsføring, osv.

Få idéer til konferenceplanlægningen her.

 

Workshop og kursus

Alt efter hvor omfattende og langvarrigt dit kursus eller din workshop er, er der forskellige udfordringer at tage stilling til.

Find inspirationen til kurser og workshops her.

 

Messer

Ofte kræver det en større planlægning for at få alle detaljer på plads – f.eks. messestande der skal udfyldes, billetkøbere der skal få lyst til at deltage, aktiviteter i løbet af messen eller lign.

Her finder du input til planlægning af messer.

 

Byfest, sommerfest, julefrokost, fællesspisning og lign.

Selvom det “bare” er en fest for de lokale, kan der sagtens være nok at forholde sig til. Find inspiration til at holde gode arrangementer, så de lokale støtter op igen næste gang også.

Find input til de lokale arrangementer her.

 

Udflugter

“Det er jo bare en udflugt – det skal nok gå”. Det kan det måske også, men der kan hurtigt opstå spørgsmål eller udfordringer, hvis man ikke får taget stilling til forskellige scenarier.

Bliv godt forberedt til udflugten her.

 

Sommerfest med grillmad i idrætsforeningen

Online foredrag, kurser, undervisning og lign.

Afholder du en form for online arrangement, er der også vigtige dele at have styr på inden afholdelse.

Find idéer til at blive godt forberedt til online arrangementer.

 

Drive-in biograf, koncert, banko og lign.

Drive-in arrangementer kræver også lidt planlægning, så du bl.a. er sikker på, hvor mange biler du har plads til, så alle har et fornuftigt udsyn – hvis det er relevant for arrangementet.

Få inspiration til dine Drive-in-arrangementer.

Koncerter

Find inspiration og få styr på alle tangenterne, så din koncert bliver en succes. Du skal kunne give dine koncertgæster en helt fantastisk musikoplevelse.

Find inspiration til koncerter her.

 

Sportsløb

Kridt skoene og planlæg et sportsløb med succes. Du kan finde hjælp til planlægningen af dit cykelløb, motorløb eller et helt andet slags løb, så løbsdeltagerne får en fremragende oplevelse.

Bliv godt forberedt til sportsløbet her.

Har du brug for hjælp? Ring til os på telefon 7020 4720