Kirker og menighedsråd

2020 var året, hvor kirker i større grad fik brug for tilmeldingssystemer for bl.a. at håndtere dem, der gerne vil i kirke til jul uden at samle alt for mange på én gang. Selvom det ikke længere er nødvendigt, kan vi måske lære lidt af det. Det kan være en fordel at få styr på, hvor stor tilslutningen til diverse arrangementer er, så du kan få en ide om, hvad der er attraktivt både blandt den yngre og ældre menighed.

Du kan med et billetsystem nemt få et overblik over, hvilke aktiviteter der er størst tilslutning til og planlægge flere af den slags arrangementer. Det kan også være i forhold til planlægning af fællesspisning efter en gudstjenenste, om der skal være filmaften i kirken, som giver en særlig oplevelse, eller helt andre arrangementer,  der kan give mening at afholde for den enkelte kirke eller sogn.

Hold styr på tilmeldinger fra meningheden

Der kan også holdes styr på tilmeldinger til koncerter uanset, om det koster noget, eller om det er gratis. Du kan også styre tilmeldinger til en vandretur i sognet med en historisk tilgang eller noget helt andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke slags arrangementer der kan afholdes i for meningheden i dit sogn.

Hvis du arrangerer menighedsudflugter, kan du med hurtigt finde ud af, hvor stor en bus der skal til for, at alle kan være der, hvis der er fælles kørsel på udflugten. Det kan være du kan nøjes med en minibus frem for en stor bus, eller du finder ud af, at du er nødt til at bestille en stor bus for at alle kan være der. Det kan også være for at have en ide om, hvor mange der kommer, så der er mad og plads til alle, især hvis der holdes frokostpause på et serveringssted, som gerne vil vide på forhånd, hvor mange I kommer. Alternativt kan det også have betydning for en eventuel rundvisning – kan alle være med på samme omgang, eller skal deltagerne deles op i mindre grupper for at give den bedste oplevelse? Det er sjovest, hvis alle kan både høre og se, hvad de bliver fortalt og vist på en rundvisning.

Brug din billetportal som et sted, hvor du kan gøre opmærksom på, hvad der sker i den kommende tid. Med et online billetsalg og tilstedeværelse kan de lokale borgere sende arrangementer videre til venner og naboer for at gøre opmærksom på arrangementerne eller for at høre om andre vil deltage sammen med dem.

Både præsten og menighedrådets medlemmer kan oprettes som brugere af systemet, så de alle kan logge ind for at se, hvor mange deltagere der kommer til arrangementerne. Har den lokale kirke samarbejde med det lokale forsamlingshus eller idrætsforening, er det også muligt at give medlemmer derfra adgang til systemet. Her kan man vælge at begrænse adgangen, hvis det er relevant. Læs mere om hvordan dit Safeticket billetsystem kan tilpasset til din kirke og sogns behov.

Planlægger du et event? Lad os klare alt det besværlige med billetter.

Udforsk Safeticket