Tak. Vi ringer til dig.
×

Et billetsystem i udvikling

Flying Superkids er kendt for de unge gymnaster og de imponerende forestillinger. Det sætter krav til, at det skal være nemt for billetkøbere at bestille pladser.

Dertil bruger Flying Superkids både funktioner som pladsreservation, prisdifferentiering, gavekort og rabatkoder. Alt sammen som en del af at gøre købsoplevelsen så god som mulig. Har de ønsker til, hvordan det kan gøres bedre, er de altid velkomne, så billetsystemet bliver udviklet til billetkøbernes fordel.


Enkelt og innovativt

Jeg fik for omkring 8 år siden Anders og Safeticket anbefalet af en kollega i branchen, som havde supergode oplevelser med både systemet og staben. Det samme har vi. Safeticket har en høj faglig stolthed og alle arbejder hårdt på at give på at give deres kunder og slutbrugeren den bedste oplevelse.

Safeticket er helt unikt. Det bygger på passion og kærlighed til det faglige, og det ser man fx i holdningen til oppetid. Systemet er så godt som aldrig nede. Og selv hvis det er vores skyld, at noget ikke fungerer optimalt, står Safeticket med det samme klar til at hjælpe.

Vi oplever Safeticket som sindssygt innovativt og næsten Apple-agtigt på den måde, at det er enormt enkelt at finde og bruge forskellige funktioner. Det er let og lean-tænkt, det er gjort så nemt for kunderne som muligt.

Systemet er hele tiden i udvikling. Det er en passion for programmørerne konstant at optimere både kundeoplevelsen og slutbrugernes oplevelse. Og for os er det naturligvis super vigtigt, at vores kunderne ikke falder fra undervejs i et køb, fordi det er for besværligt.

Det er et vigtigt parameter for os, at pengene fra hvert billetsalg går direkte ind på vores konto, da vi ikke ønsker, at vores penge skal stå i venteposition hos en billetudbyder, hvis økonomi vi jo ikke kan kende til.

Safeticket har en responsiv mobilløsning, og det er også et vigtigt parameter for os, da vi ved, at 70% af vores kunder sidder på mobiltelefonen og køber billet.

Vi er en sjov case. To gange har vi forladt samarbejdet med Safeticket for at prøve et system, der var lidt billigere. Og to gange har vi fortrudt, at vi forlod dem, da vi kom til at bruge en masse ressourcer på et utroligt besværligt og kun marginalt billigere system. Det gør vi nok aldrig igen.

Med rabatkodemodulet er det nemt og hurtigt fx at udsende fribilletter og rabatter. Gæster får bare en kode og aktiverer så selv deres billet eller rabat. Det er genialt. Vi slipper for aktiveringsbyrden, og gæsterne kan i ro og mag vælge de billetter, der passer dem bedst. Det er nemmere og bedre for alle.

Safeticket gør det nemt og overskueligt at trække oplysninger om kommercielle fakta, som fx hvad vi har solgt, og jeg oplever generelt, at min stab er meget tilfreds med backenden.

Vi varetager selv billetsupport, og det er suverænt nemt at genudsende billetter, hvis folk har mistet dem.

Alle basisfunktioner i Safeticket kan læres på en dag af en praktikant, og alle supportfunktionerne på et par timer eller tre.

Lars Godbersen
Leder og træner, Flying Superkids

Flying Superkids bruger forskellige funktioner i Safetickets billetsystem, som rabatkoder, gavekort, mv. for at give billetkøberne den bedste oplevelse.
Billetsalget er vigtigt for Flying Superkids, og derfor samarbejder de med Safeticket om at optimere billetsystemets funktioner.
Når Flying Superkids turnerer landet rundt, er det vigtigt med et billetsalg, der fungerer uden problemer.
Når hele familien køber billetter til Flying Superkids skal det være nemt og enkelt. Når Flying Superkids' telt er fyldt op, er der mange pladser solgt. Det er derfor vigtigt med et billetsalg, der fungerer nemt og enkelt, så hele teltet kan blive fyldt.

Har du brug for hjælp? Ring til os på telefon 7020 4720