Safeticket kåret som gazellevirksomhed for andet år i træk

2015 byder på endnu en Børsen Gazelle-statuette for billetudbyderen Safeticket. Den dobbelte kåring er kulminationen på flere succesfulde år, hvor virksomheden har formået at tiltrække kunder som blandt andet Politiken, Tinderbox og Aros.

 

Gazelle-statuetten på Safetickets kontor i Aarhus får en bror. Trods et presset marked for billetsystemer, hvor flere billetudbydere kører med underskud, har Safeticket formået at leve op til Børsens vækstkriterier for andet år i træk.

Vi er naturligvis utrolig stolte af at blive kåret som gazellevirksomhed igen i år. Det er et skulderklap og et signal om, at vi gør det rigtige for vores kunder. Vi har meget loyale kunder, og det er også deres fortjeneste, at vi kan vækste med to-cifrede procenter år efter år. Så de skal have tak,” siger Anders Christensen, stifter og direktør i Safeticket.

Flere succesfulde år
Den dobbelte gazellekåring er kulminationen på flere succesfulde år, hvor Safeticket har forøget sine markedsandele betragteligt og formået at tiltrække kunder som bl.a Politiken, Tinderbox, Aros, håndboldklubberne Randers HK og HC Odense samt Lukas Grahams 2016-turné. Ifølge Anders Christensen skyldes det blandt andet, at man er i tæt dialog med kunderne, så billetsystemet bliver udviklet med nye funktioner, der passer til kundernes behov.

Inden for IT-løsninger siger man, at hvis man laver et godt produkt, så kommer kunderne. Vi har bevist, at vi kan løfte stadig større og mere komplekse arrangementer – bl.a. med Classic Race i Aarhus med 34.000 gæster. I dag har vi en full-service platform, der kan håndtere alt fra gymnasiefesten og virksomhedsarrangementet til sportskampen eller festivalen,” siger Anders Christensen.

Går imod markedet
I modsætning til mange andre billetsystemer er Safeticket ikke bundet op på en billetportal, hvor mange forskellige arrangører bliver markedsført samme sted. I stedet kan systemet integreres fuldstændigt med arrangørens eget website.  Og sådan vil markedet udvikle sig fremover, mener Anders Christensen.
Vi oplever, at flere og flere arrangører trækker deres arrangementer væk fra billetportalerne, fordi de gerne vil have en tættere relation til deres gæster. I stedet for at sælge billetterne via en stor billetportal, vil de styre billetsalget og deres markedsføring af arrangementerne selv. Det kan de med Safeticket, som er kundens eget billetsystem,” siger han.

Safeticket har også fra starten valgt at gå mod tendensen i markedet ved at sløjfe bindingsperioden.
Bindingsperioder frarøver kundernes frihed og motiverer ikke leverandøren til at anstrenge sig. Vi vil hellere have, at kunderne bruger Safeticket, fordi de synes, vi leverer den bedste kvalitet, funktionalitet og service til den bedste pris,” siger Anders Christensen.

Fortsætter væksten

Ifølge Børsen modtager kun hver femte gazellevirksomhed statuetten to år i
træk. Alligevel forventer Safeticket at modtage flere Gazeller i de kommende
år.
Vi vokser stadigvæk, og tallene for 2015 ser rigtig pæne ud. Vi har planer om at fortsætte væksten og udvikle billetsystemet endnu mere, så det fortsat er med i front i forhold til teknologien. Ønskelisten over features er lang, og vores kunder er fulde af gode idéer,” siger Anders Christensen.

Om Safeticket
Safeticket er en billetplatform, der hvert år håndterer billetsalg for over 100
millioner kroner, primært inden for:
– Festivaller, koncerter, messer og events
– Sportsarrangementer, f.eks. håndboldkampe, basketballkampe, floorball og LAN Party
– Uddannelse, herunder studieture, materialegebyr, bogsalg, fester, studiekort og eksamensbeviser
– Diskoteker, natklubber, stand-up og spillesteder
– Teater og revyer
– Personalefester i både det offentlige og private
– Aktionær- og garantmøder i banker og sparekasser

Safeticket bruges i dag af så forskellige kunder som Jyllands-Posten, Classic Race Aarhus, Northside og Tinderbox festival, Århus Håndbold, ARoS, Flying Superkids, Jysk-Fynske Medier, Sparekassen Kronjylland, Politiken, Aarhus Business College, Klarlund, Tradium og en masse koncertarrangører.

Og support og service? Det er gratis. Ad Libitum. Basta.

Planlægger du et event? Lad os klare alt det besværlige med billetter.

Udforsk Safeticket