Tak. Vi ringer til dig.
×

Et komplet billetsystem

Et billetsystem skal være nemt, effektivt og fleksibelt. Det er vores filosofi. Safeticket var i sin spæde start en nem måde at håndtere adgang til gymnasiefester på. Siden da er der løbet en del vand i den jyske å, og i dag er Safeticket et komplet billetsystem, som er større, stærkere og mere nyttigt end nogensinde.

Men selvom vi nu spiller med i toppen, har vi ikke fået stjernenykker. Vi arbejder stadig ikke med bindingsperioder, vi kræver stadig ikke besnærende eksklusivaftaler, og vi tager kun en 5’er ekskl. moms +1% af billetprisen i billetgebyr.

Derfor skal du bruge os

Det er nemt, og det passer til dig

Det skal være nemt for dine gæster at bestille billetter til dit arrangement. Og det skal være nemt for dig at håndtere tilmeldinger, betalinger og kontrol af billetter. Den tilgang har vi til vores billetsystem, både når vi udvikler funktioner til systemet, og når vi servicerer dig.

Nu siger vi ”dig”, men i virkeligheden kan du jo være mange ”ting”: En festival, en sportsklub, et spillested, et pengeinstitut, et uddannelsessted, et diskotek, en virksomhed eller noget helt andet.

Derfor har vi lavet vores billetsystem enormt fleksibelt, så det kan tilpasses til lige præcis dine behov – uanset om du bruger Safeticket til at skabe en festlig oplevelse for dine gæster uge efter uge eller til at stable den årlige generalforsamling på benene.

Ingen tårnhøje gebyrer

Vi synes ikke, at det er fair at tage et højt gebyr for hver eneste billet. Derfor bliver høje gebyrer aldrig en del af vores forretningsfilosofi. Vi tager 5 kroner plus moms per billet +1% af billetprisen. Og sælger du ingen billetter, så er Safeticket gratis at have. Det er enkelt og til at forstå. Præcis som vores billetsystem.

 

Frihed til at vælge (og vrage)

Hos Safeticket A/S har vi ikke noget ønske om at stavnsbinde vores kunder til vores billetsystem. Derfor finder du ingen bindingsperioder hos os, og vi stiller heller ikke krav om, at du kun må sælge dine billetter med vores system.

Det er naturligvis vores mål at være din foretrukne leverandør af billetløsninger. Men det vil vi hellere opnå ved at levere en sublim service og et solidt billetsystem, som er strikket sammen til netop dine behov, og som ikke koster det hvide ud af øjnene.

Vi betaler ikke for ros

Det er nemmere at få folk til at sige noget godt om dig, hvis du betaler dem for det. Men hos Safeticket A/S udbetaler vi ikke henvisningsprovision, og derfor kan du stole på, at en anbefaling af Safeticket er begrundet i den kvalitet og service, vi leverer – ikke i kolde kontanter.

Kundeservice

Fra jyske skolefester til komplet billetsystem

I 2004 stod et jysk gymnasium med et problem: Det var utroligt besværligt at få gæster med til skolefesterne. Hele tilmeldingen og registreringen foregik manuelt, og derfor brugte festudvalget alt for meget tid på at holde styr på billetterne og de øvrige administrative opgaver.

Sådan så idéen til Safeticket dagens lys.

Første version af Safetickets billetsystem var lavet specifikt til at håndtere billetter til skolefester. Systemet var helt simpelt og havde kun de funktioner, der var brug for dengang.

Siden da er der kommet en langt bredere skare af kunder til – fra festivaler, banker og uddannelsesinstitutioner til sportsklubber, diskoteker, spillesteder og mange flere. Derfor har vi hamret og boret i billetsystemet i over 10 år for at gøre det endnu bedre.

I dag er Safeticket et komplet og særdeles konkurrencedygtigt billetsystem, der er nemt at bruge og samtidig giver dig masser af muligheder og fleksibilitet.

Alle medarbejdere sidder på vores kontor i Aarhus, herunder også vores udviklingsafdeling. 

Safeticket A/S er en 100% danskejet, ejerledet virksomhed.

En solid virksomhed i vækst
Safeticket A/S er i både 2014, 2015, 2016 og 2018 kåret som Børsen Gazelle og er dermed blandt de ca. 1500 hurtigst voksende selskaber i Danmark og en af de meget få virksomheder som er Gazelle 3 år i træk.

Safeticket A/S er kåret som Børsen Gazelle i 4 år.

Job i Safeticket A/S

Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger, men du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på job@safeticket.dk.


Har du brug for hjælp? Ring til os på telefon 7020 4720