1. Generelt

Safeticket.dk A/S anvender teknologiske analyseværktøjer til at lære, hvordan du bruger safeticket.dk eller hvordan du, som arrangør, bruger vores billetsystems administrationsside. Du kan her læse mere om, hvordan vi behandler de oplysninger, som vi indsamler om dig.

Vi sørger for, at al persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Du er også velkommen til at kontakte Safeticket vedrørende persondata på:

Safeticket A/S
Sletvej 2E
8310 Tranbjerg J
CVR: 31184924
E-mail: info@safeticket.dk
Telefon: 7020 4720

 

2. Behandling af persondata

Vi bruger cookies til at indsamle oplysninger omkring trafikken på vores hjemmeside, safeticket.dk, og hvordan besøgende bruger den. Ligeledes indsamler vi oplysninger om trafikken fra arrangørerne, når de bruger vores billetsystems administrationsside.

På billetsystemets administrationsside indsamler vi personidentificerbar data, så vi er i stand yde kundeservice for den enkelte arrangør. Disse informationer bruges kun til intern brug og deles derfor ikke med eksterne partnere.

De informationer, der ikke giver personlig identifikation, indsamles via eksterne samarbejdspartnere (se punkt 6) og bruges kun til statistiske formål. Oplysningerne er f.eks. antal af brugere, hvor de kommer fra, hvilken browser de bruger, på hvilket tidspunkt af døgnet de besøger administrationssiden og hvilke undersider de besøger på vores administrationside.

Safeticket bruger de indsamlede information til generelt at få en ide om, hvem der besøger vores hjemmeside, og måle aktivitetniveauet på vores undersiger. Herved kan vi også finde ud af, hvordan vi kan forbedre brugeroplevelsen af hjemmeside såvel som billetsystemet. Til dette formål bruger vi Google Analytics, som anvender egne cookies.

Her kan du læse mere om Googles privatlivspolitik.

Den information, der indsamles om billetkøbere, er kun de informationer, som billetkøberne selv oplyser, og som arrangøreren af det pågældende arrangement kræver for billetkøb, f.eks. navn, adresse, e-mail. Formålet med at administrere dine oplysninger er at behandle din ordre, så du bl.a. kan få fremsendt dit billetkøb, eller få penge retur ved aflysning af arrangement eller lign. Billetkøbernes informationer tilhører og bliver kun delt med den pågældende arrangør for det enkelte arrangement.

3. Sletning af persondata

Vi sletter indsamlede oplysninger om trafikken på hjemmesiden og trafikken fra arrangørerne på billetsystemet, når de ikke længere er relevante for de statiske formål.

Almene informationer om billetkøbere som navn, adresse, e-mail, tlf. nr. og ordrenr. opbevares i regnsskabsår pga. juridiske forpligtigelser i henhold til bogføringslovens krav. Hvis arrangøren kræver oplysninger udover det sædvanlige ved bestilling af billetter, f.eks. tøjstørrelse eller medlemsnummer, opbevares disse så længe det kræves for at kunne levere den rette ydelse for dig. Herefter slettes informationer forsvarligt og på en sikker måde.

Din tilmelding af vores nyhedsbreve gemmes så længe, du har lyst til at modtage det. Formålet med nyhedsbrevene er at sende guides, tips og tricks til forskellige features i Safetickets billetsystem, give besked om nye features samt driftmeldinger, der kan have betydning for din brug af Safeticket. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbreve fra Safeticket via linket i bunden af de nyhedsbreve, du modtager.

 

4. Din sikkerhed

Vi har gennemgået både de tekniske og organisatoriske tiltag for at sikre dine persondata mod at blive indsamlet på ulovlig vis, ændret eller bliver tilgængelig for uvedkommende.

Derudover bruger Safeticket anerkendte standarder for kryptering af persondata for at undgå misbrug.

 

5. Cookies og anden tracking-teknologi, og sådan bruger vi dem

Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden og vores billetsystem. Dette er f.eks. for at vise dig personaliseret indhold baseret på din adfærd.

Mere uddybende benytter vi os af følgende cookies:

Analytics og tracking cookies

Vi bruger cookies til at indsamle oplysninger omkring trafikken på vores hjemmeside, safeticket.dk, og hvordan besøgende bruger den. Ligeledes indsamler vi oplysninger om trafikken fra arrangørerne, når de bruger vores billetsystems administrationsside.

På Billetsystemets administrationsside indsamler vi personidentificerbar data, så vi er i stand hjælpe den enkelte arrangør. Disse informationer bruges kun til intern brug og deles derfor ikke med eksterne partnere.

De informationer, der ikke giver personlig identifikation, indsamles via eksterne samarbejdspartnere (se punkt 6) og bruges kun til statistiske formål. Oplysningerne er f.eks. antal af brugere, hvor de kommer fra, hvilken browser de bruger, på hvilket tidspunkt af døgnet de besøger administrationssiden og hvilke undersider de besøger på vores administrationsside.

Safeticket bruger de indsamlede information til generelt at få en ide om, hvem der besøger vores hjemmeside, og måle aktivitetniveauet på vores undersiger. Herved kan vi også finde ud af, hvordan vi kan forbedre brugeroplevelsen af hjemmeside såvel som billetsystemet. Til dette formål bruger vi Google Analytics, som anvender egne cookies.

Her kan du læse mere om Googles privatlivspolitik.

Funktionelle cookies

De funktionelle cookies lader vores hjemmeside og billetsystemet huske de valg og handlinger, du foretager, såsom login, hvad du har udfyldt i felter, og lign. handlinger, der påvirker din brugeroplevelse.

Disse cookies bruges til at hjælpe dig og give en bedre oplevelse, så du hurtigere kommer igennem login eller din søgning.

Social Media Cookies

Social media-cookies bliver brugt, når du interagerer med vores indhold på vores sider og vores indhold på sociale medier. Disse handlinger bliver gemt af det enkelte medie, f.eks. Facebook eller LinkedIn.

Targeting og Reklame cookies

Targeting og reklame cookies bruges til at måle din adfærd og browserhistorik til at sammenligne dig med andre bruger, der har lignende interesser. Med dit samtykke kan disse cookies benyttes af en tredjeparts aktør til at vise reklamer, der er målrettet dine interesser, på eksterne hjemmesider. Disse cookies gemmer din lokation og GeoIP for at kunne vise dig nyheder og indhold på baggrund af din geografiske placering.

Du kan altid fjerne disse cookies, men du vil stadig se reklamer, der i så fald ikke er tilpasset dine interesser.

Du bekræfter dit samtykke til at modtage disse cookies ved at acceptere kravene.

Du kan altid vælge, om du vil acceptere kravene. De fleste browsere er indsamler automatisk HTTP cookies pga. deres forudindstillinger.

 

6. Samarbejdspartnere

Google

Ved at besøge safeticket.dk eller som arrangør besøger dit Safeticket billetsystem, indgår din adfærd i vores statistikker, som registreres gennem Google Analytics.

Disse oplysninger gemmes så længe, det er forretningsrelevant.

Vores data bliver bl.a. koblet sammen med andre informationer, som Google har indsamlet fra dig via adfærd på Googles egne tjenester.

Facebook

Ved at besøge safeticket.dk gennem Facebook, indgår din adfærd i Facebooks statistikker.

Disse oplysninger gemmes så længe, det er forretningsrelevant.

Disse data bliver bl.a. koblet sammen med andre informationer, som Facebook har indsamlet fra dig via adfærd på Facebooks egne tjenester.

LinkedIn 

Ved at besøge safeticket.dk gennem LinkedIn, indgår din adfærd i LinkedIns statistikker.

Disse oplysninger gemmes så længe, det er forretningsrelevant.

Disse data bliver bl.a. koblet sammen med andre informationer, som LinkedIn har indsamlet fra dig via adfærd på LinkedIns egne tjenester.

Mailchimp 

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev, skal du være opmærksom på, at vi bruge MailChimp, der er en amerikansk virksomhed, som opbevarer de oplysninger, du har givet i forbindelse med tilmeldingen. Du kan når som helst afmelde dig nyhedsbrevet i bunden af alle modtagne mails fra Safeticket. Du kan læse mere om Mailchimps politik her.

 

7. Indsigtsret

Jævnførende persondataloven har du til enhver tid ret til at få anmode om at på indsigt i bl.a. hvilke data vi har indsamlet og behandler om dig, hvor de kommer fra og hvad de bliver brugt til.

Kontakt os på info@safteicket.dk for henvendelser om din persondata. Vi kræver dokumentation for at sikre ud, at du er den, du giver dig ud for at være.

 

8. Ret til at blive glemt

Kontakt Safeticket hvis du gerne vil have din data slettet, f.eks. ved tilbagekald af samtykke eller hvis der mangler grundlag til at behandle oplysningerne. Vær dog opmærksom på, at oplysninger, der hører under bogføringsloven, ikke slettes før efter 5 regnskabsår, så vi overholder vores retlige forpligtigelser.

 

9. Ret til berigtigelse

Hvis vi har ukorrekte oplysninger om dig, har du ret til at kontakte os på info@safeticket.dk for at få dem rettet.

 

10. Klageret

Du har altid ret til at indgive en klage til Safeticket ved at kontakte os på info@safeticket.dk. Du kan også kontakte Datatilsynet:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Telefon: +45 33 19 32 00

E-mail: dt@datatilsynet.dk