Udvalgte casestories fra mere end 1200 arrangører

Kunstmuseet ARoS

Et af Nordeuropas største kunstmuseer, ARoS, bruger Safetickets billetsystem til forskellige typer arrangementer, hvor kunsten er i centrum.

“Safeticket er et utroligt fleksibelt system, som er nemt at håndtere og gå til.” 

– Søren Sønderup, Online Manager, ARoS.

Politiken Plus

Politiken Plus tilbyder sine abonnenter og ikke-abonnenter mulighed for at deltage i spændende arrangementer. Med en løbende dialog arbejder Safeticket på at forbedre systemet og give flere muligheder.

“Både produkt og service er af høj kvalitet – og vi får meget for pengene.” 

– Thomas Winther, eCommerce Manager, Politiken Plus

FTZ

FTZ søgte en samarbejdspartner til at håndtere billetterne til deres årlige fagmesse. Hos Safeticket forsøger vi at imødekomme vores arrangørers behov. FTZ Marketing Coordinator & Teamleader, Jeanette Møller Hindgavl siger bl.a.:

“Jeg kan ikke finde noget negativt at sige. De er on the spot.”

Udover at bruge Safeticket til deres FTZ Fagmesse overvejer de ligeledes at udvide til andre arrangementer.

Højskolen Marielyst

Højskolen Marielyst har mange forskelllige aktiviteter for seniorer, heriblandt foredrag og koncerter. Dertil afholdt højskolen for første gang i 2019 Seniorfestivalen. Med en tilslutning fra nær og fjern gentager de succesen. Viceforstander Jannie Lehmann siger:

“Det er supersmart, at man i Safeticket kan dublere og kopiere arrangementer, så man ikke begynder forfra hver gang.”

Vi håndterer billetsalg for over 300 millioner kroner årligt

Safeticket anvendes i dag af mere end 1.200 arrangører, der sælger tusindevis af billetter hver eneste dag indenfor fx:

Djurslands Bank

Djurslands Bank giver både rådgivning og oplevelser til kunderne. Hos Safeticket hjælper vi med at finde de rette løsninger i billetsystemet, så snart der opstår spørgsmål, så arrangementerne glider bedst muligt.

“Den gratis support havde stor betydning for vores valg af Safeticket. Samtidig er prisstrukturen gennemsigtig, og sælger vi ingen billetter, har vi heller ingen udgifter.” 

– Mette Hollesen, Marketingkonsulent, Djurslands Bank

Spot festival

SPOT Festival har brugt Safeticket i en lang årrække til at sælge billetter igennem, og Rasmus Wehner, it- og teknikansvarlig for SPOT, siger:

“Safeticket er superfleksibel og interesseret i dialog om, hvordan man bedst muligt kan tilpasse systemet. Det er ikke bare ord, de kaster virkelig ressourcer efter det at udvikle på systemet og kunne tilbyde et dynamisk system, som tilpasses kunderne.”

Walthers musikcafé

Walthers musikcafé bruger Safetickets billetsystem til at sælge billetter til diverse koncerter og optrædender for både up-coming og etablerede kunstnere. Forskellige arrangementer kræver forskellige funktioner i billetsystemet.

“Vi bruger mange forskellige af Safetickets funktioner. En af de features, vi oftest har gavn af, er rabatkodefunktionen, som er et effektivt værktøj, når vi huser arrangementer for fx gymnasieforeninger eller andre foreninger og organisationer.”

– Mikkel Xavier, spillestedsleder, Walthers Musikcafé

TV Midtvest

TV MIDTVEST afholder forskellige arrangementer og inviterer bl.a. seerne med bag kulisserne eller til underholdende aftner med Fotovognen. Palle Graff Mouritsen, projektmedarbejder, udtaler:

“I forbindelse med vores besøgsarrangementer og rundvisninger havde vi brug for et system, som rent administrativt ikke kom til at fylde for meget. Det har vi fået med Safeticket.”