Driftsikker platform

Walthers Musikcafé arrangerer koncerter og andre optrædener af både nye og veletablerede kunstnere, og der er også mulighed for private events på spillestedet.

Alt efter typen af arrangement bruger Walther Musikcafé forskellige funktioner i billetsystemet. Det kan bl.a. være forskellig prissætning, indsamling af ekstra information om billetkøberne og brug af rabatkoder til særligt inviterede.

Walthers Musikcafé nyder godt af at billetsystemet er brugervenligt og at de får meget for pengene.

Driftssikkert og dejligt nemt

Walthers Musikcafé har anvendt Safeticket siden 2013. Jeg er glad for samarbejdet, som jeg overtog fra en tidligere kollega, men faktisk er systemet så fejlfrit, at jeg kun sjældent har brug for at tage kontakt til Safeticket.

Safeticket er dejligt nemt, overskueligt og brugervenligt. Det er vigtigt for os, der har mange frivillige, som hurtigt og nemt skal kunne sætte sig ind i og anvende systemet.

Vi bruger mange forskellige af Safetickets funktioner. En af de features, vi oftest har gavn af, er rabatkodefunktionen, som er et effektivt værktøj, når vi huser arrangementer for fx gymnasieforeninger eller andre foreninger og organisationer.

Prisen har ikke været afgørende for os, men man får meget for pengene med Safeticket.

Det er en enkel og driftssikker platform.

Mikkel Xavier
Spillestedsleder, Walthers Musikcafé