Enkelt og effektivt billetsystem

TV MIDTVEST er et medie, der interagerer med sine brugere. Det gør de ved bl.a. at tilbyde rundvisninger og lade folk komme med “bag om” deres kendte program Fotovognen. Derfor har de haft brug for forskellige features, så billetsalget og opsætningen af arrangementer foregår så gnidningsfrit som muligt.

Projektmedarbejderen Palle Graff Mouritsen fortæller her om TV MIDTVESTs oplevelse med Safeticket.

TV MIDTVEST bruger Safeticket til at afholde arrangementer, hvor de interagerer med seerne.

Målrettet fokus på kundernes behov

Vi var ude at undersøge markedet for billetsystemer og fik i den forbindelse anbefalet Safeticket, som vi har samarbejdet med siden 2013. Vi oplever en fantastisk kundeservice og et målrettet fokus på at arbejde ud fra kundernes behov.

Safeticket arbejder målrettet ud fra kundernes behov, og de er ikke blege for at udvikle. Nedetid opstår stort set aldrig, og skulle det ske, bliver det lynhurtigt løst.

Det er enkelheden i Safeticket, som gør det effektivt.

For os var det et meget vigtigt parameter, at Safeticket er konkurrencedygtige – også på prisen.

Det mest fantastiske ved at samarbejde med Safeticket er fleksibiliteten i deres kundeservice. Spørger man til en mulighed, som ikke allerede findes i systemet, får man som regel at vide, at det er da en god ide. Og så udvikler de hurtigt – og nogle gange straks – på det.

Safeticket er innovativt, nemt, overskueligt og meget brugervenligt. Når vi får nye piccoliner, som skal sættes ind i systemet, kan det gøres på et par timer.

I forbindelse med vores besøgsarrangementer og rundvisninger havde vi brug for et system, som rent administrativt ikke kom til at fylde for meget. Det har vi fået med Safeticket.

Med Safetickets seatmap-funktion sætter vi bare systemet op med det antal billetter, vi har til salg, så passer det sig selv, indtil arrangementet er udsolgt. Det er genialt!

For os er det en stor fordel, at det enkelte arrangement i Safeticket kun behøver at være synligt for relevante deltagere. Sådan at vi kan skjule arrangementer, som fx kun er for vores gode støtteforening, for offentligheden.

Det er genialt, at vi med Safeticket også kan bruge seatmap-funktionen på andre lokationer end vores egen. Som fx pladserne i bussen, når vi arrangerer rundvisning på TV2 i Odense. Men om vi har rundvisninger eller foredragsholdere, så styrer Safeticket effektivt praktikken.

Vi bruger mere og mere Safetickets rabat-feature, som hele tiden er under udvikling. Her kan vi fx operere med planlagte ændringer, så du har en stor rabat først i salgsperioden, mens rabatten bliver mindre og mindre, jo tættere på arrangementet du kommer.

Da alle regionerne gik sammen om at lave en debat om det nye medieforlig i Herning Kongrescenter, oprettede vi i Safeticket en ny lokation, hvorfra vi kunne distribuere de billetter, vi her i TV MIDTVEST havde til arrangementet. Det var nemt og effektivt.

Palle Graff Mouritsen
Projektmedarbejder, TV MIDTVEST

TV MIDTVEST bruger Safetickets billetsystem, fordi det er nemt og brugervenligt at gå til.