Lav mersalg i forbindelse med billetsalg

I dit Safeticket billetsystem har du mulighed for at sælge andet end billetter. Det vil sige, at du kan lave mersalg i forbindelse med salget af dine billetter.

Det kan være, at du i forvejen sælger du ekstraudstyr, merchandise eller andre praktiske produkter i forbindelse med dit arrangement. De samme ting kan du allerede tilbyde dine billetkøbere i forbindelse med dit billetsalg.

Sælg mere end bare billetter ved dit billetsalg

Sælg udstyr, merchandise eller lign.

Brug muligheden for at lave mersalg til at tilbyde dine billetkøbere en ekstra service, som gør det nemt for dem at deltage til dit arrangement. Det kan være i form af produkter, der relaterer sig til dit arrangement eller noget praktisk som forplejning, så dine billetkøbere ikke skal tænke på det til selve arrangementet.

Billetkøberen kan også være mere tilbøjelig at købe noget ekstra, når de i forvejen er købeklare – især hvis det gør oplevelsen både nemmere eller bedre. 

Sådan kan du bruge mersalg

Mersalg kan være rigtig mange forskellige ting, og hvad der giver mening for dig afhænger i høj grad af, hvilke arrangementer du afholder, og hvad du i den forbindelse kan tilbyde.

Eksempler på mersalg kan være den signerede bog fra foredragsholderen, forplejning til dit arrangement, drinksbilletter til din fest eller tæpper til dit udendørs arrangement.

Sælg produkter eller serviceydelser i forbindelse med dit arrangement