Tak. Vi ringer til dig.
×

Billetscanning

Andre features

Nem, sikker og hurtig billetscanning

Billetscanning med Safeticket

Kø ved indgangen? Intet problem. Med Safeticket kan personalet scanne billetter nemt og i en fart, så dine gæster lynhurtigt kan komme videre i teksten.

Alle billetter har en unik stregkode, som bliver scannet direkte i Safeticket, når dine gæster ankommer til arrangementet. Det er nemt at følge med i, hvor mange gæster, der er lukket ind, og billetterne bliver tjekket live i systemet, så du undgår billetsnyd.

Mere om Billetscanning

Så nemt er det


Undgå billetsnyd

Ingen arrangør gider blinde passagerer. Med Safeticket bliver billetterne tjekket live, og hvis der er kopierede eller falske billetter imellem, bliver de afvist med det samme, så du helt undgår billetsnyd.

 

Ubegrænset antal scannere

Med Safeticket er der ingen grænser for, hvor mange scannere, du kan have i gang på samme tid, og du kan scanne gæster ind ved flere forskellige indgange på én gang.

Skærmbillede viser, at billetten bliver afvist ved scanning

Søg billetkøberens billetter frem via navn, telefonnummer eller andre oplysninger

God service til glemsomme gæster

I mange billetsystemer er det umuligt at slå en gæst op i systemet, selvom han/hun har tilmeldt sig og betalt. Det er til stor frustration for den uheldige gæst, der har glemt, mistet eller beskadiget sin billet, så den ikke kan scannes. Men i Safeticket kan du lynhurtigt søge efter gæstens navn, telefonnummer eller lignende i systemet og scanne ham/hende ind manuelt.

 

Scan billetter fra forskellige operatører

Hos Safeticket indgår du ingen eksklusivaftale. Du må gerne sælge dine billetter igennem flere forskellige billetoperatører – også til samme arrangement. Hvis du har gjort det, kan du importere billetoplysningerne fra de andre operatører i Safeticket. På den måde kan I scanne alle billetterne med samme system, når arrangementet løber af stablen.
Bemærk: Det er en forudsætning for leje af scannere, at du har et aktivt billetsalg i dit billetsystem hos Safeticket, hvor eventuelle eksternt solgte billetter kan importeres.


Lær af dine scanningsdata

Safeticket-systemet fører automatisk statistik over, hvor mange gæster der er ankommet ved de enkelte indgange, og på hvilke tidspunkter de enkelte gæster ankom. De data kan du for eksempel bruge til at se, hvor der opstår flaskehalse, så du kan optimere indgangene og bemandingen til senere arrangementer – og forhåbentlig undgå unødigt lange køer.

Du kan også se, hvor og hvornår en specifik billet er blevet scannet ind.

Statistik for det billetsalget

Enkel scanning af billetter

Den nemmeste måde til at scanne billetter er med vores Safeticket app. Du kan hente  appen helt gratis, og du kommer hurtigt i gang med billetscanningen. Du skal blot bruge dit Safeticket-login. Udover at scanne billetter, kan du også bruge deltagerlisten og markere billetkøberne som ankommet manuelt.

Dertil kan du kombinere din billetscanning med en computer (typisk en bærbar), der har internetforbindelse, og en stregkodelæser, som du propper i USB-stikket. Når I scanner en billet med stregkodelæseren, registreres billetten online i billetsystemet med det samme.

Det er også muligt at leje eller købe særlige hårdføre vand- og støvtætte håndterminaler, der kan scanne billetterne uden en computer, og som kan bruges i al slags vejr.

 

Hent appen i App Store eller Google Play

safeticket billetscanning app
Scanning af billet med en USB-scanner

koncert med billetscanning

Stort arrangement? Brug en 4G router

Til store arrangementer uden fast netforbindelse – for eksempel festivaler – anbefaler vi, at du bruger en eller flere af Safetickets 4G routere, som håndterminaler eller computere forbinder til.

Gennem de seneste 10 år er internetforbindelserne på mobilnettet blevet bedre og hurtigere og med langt bedre dækning. Med en 4G router er det ofte muligt at opnå en tilsvarende, eller hurtigere hastighed end via kablede internetforbindelser. Til store arrangementer tjekker vi hvilke teleudbydere der tilbyder den bedste dækning i området og koordinerer vores udstyr efter optimal dækning og ydeevne af netværket.

Vi udlejer gerne en eller flere 4G routere til dig, for eksempel sammen med en stak håndterminaler. Og hvis du ønsker det, kommer vi også gerne ud og sætter udstyret op og sikrer, at det virker.

Server symboliserer internetforbindelse, så du kan scanne billetterne online på stedet

Dokumentation

Sidder du fast? Safeticket er fuldt dokumenteret, så du kan finde hjælp til (næsten) alt.

Se dokumentation

Har du brug for hjælp? Ring til os på telefon 7020 4720