Tak. Vi ringer til dig.
×

Giv dine gæster fuldt overblik over nummererede pladser

Seatmaps med Safeticket

Er der sæder eller nummererede pladser til dit arrangement? Så er Seatmaps lige sagen.

Med Seatmaps kan dine gæster nemt og hurtigt reservere sæder eller pladser til dit arrangement, når de bestiller billetten. Vi designer dine Seatmaps, så de ligner stedet, hvor du skal holde arrangementet, i både farve og i form. Og Seatmaps fungerer uanset, om det er til en sportshal, scene, messe, bustur eller noget helt andet.

Mere om Seatmaps

Enorm fleksibilitet

Vi kan designe sæder og pladser i jeres seatmap til (næsten) hvad som helst: Lige rækker. Buede rækker. Runde borde og stole. Bus-opsætninger. Standpladser på messer. LAN-parties. You name it.


Seatmaps

Design til din smag

Vi kan nemt tilpasse farverne på ledige/optagede pladser til dit design eller efter din personlige smag. Og farveblinde gæster kan let ændre farverne, så de ikke er i tvivl om, hvilke pladser der er ledige eller optagede.

 


Lav reserverede pladser

Du kan blokere pladser i et seatmap, så dine gæster ikke kan vælge dem. Det er nyttigt, hvis du for eksempel vil reservere en række pladser til egne medarbejdere eller til senere frigivelse til salg.


Mobilvenligt billetsystem

Mobilvenligt

Seatmaps virker også på nyere smartphones og tablets (for eksempel iPhone, iPad og Android-enheder) ligesom resten af købsforløbet i Safeticket.

Dokumentation

Sidder du fast? Safeticket er fuldt dokumenteret, så du kan finde hjælp til (næsten) alt.

Se dokumentation

Har du brug for hjælp? Ring til os på telefon 7020 4720