Lav forskellige billettyper og medlemskort

Har du brug for at sælge forskellige typer billetter? Eller vil du gerne lave medlemskort, som dine faste gæster kan have med i lommen? Med Safeticket kan du begge dele.

Du kan lave billetter til ståpladser og siddepladser, VIP-billetter og standardbilletter, børne- og voksenbilletter, og hvad du nu ellers kan komme i tanke om af billettyper.

Giv dine faste gæster et medlemskort

Med Safetickets Medlemskort-feature kan du lave – ja – medlemskort. For eksempel sæsonkort til klubbens fans, studiekort til eleverne eller hvad, du nu ellers kan finde på.

Dine gæster bestiller selv medlemskortet online, ligesom når de køber en billet. Kortet kommer i en lækker grafik med jeres logo og farver, navn på medlemmet, en stregkode og eventuelt andre oplysninger såsom medlemsnummer. Kortet er i plastic og har samme størrelse som et kreditkort, så det er lige til at have med i pungen.

Medlemskortet fungerer som en slags billet med ubegrænset brug og en udløbsdato, og personalet ved indgangen kan scanne det nøjagtig som en almindelig billet.

Du kan også kode medlemskortet sammen med rabatkoder, så en medlemskortholder kan få rabatter på eksempelvis billetter til vennerne.

Lav forskellige billettyper

I Safeticket kan du lave vidt forskellige billettyper. Det kan for eksempel være, at du både har ståpladser, siddepladser og VIP-pladser og derfor har brug for at lave forskellige typer billetter med varierende priser, adgangsforhold eller lignende. Du kan oprette ligeså mange billettyper til et arrangement, som du vil.

Importer gæsternes tilmeldinger til Safeticket

Har dine gæster tilmeldt sig dit arrangement via din egen tilmeldingsprocedure? Intet problem. Hvis du for eksempel har gæsternes oplysninger i et excel-ark, kan du importere dem i Safeticket og koble dem sammen med dit arrangement.

Importer billetter fra forskellige operatører

Hos Safeticket indgår du ingen eksklusivaftale. Du må gerne sælge dine billetter igennem flere forskellige billetoperatører – også til samme arrangement. Hvis du har gjort det, kan du importere billetoplysningerne fra de andre operatører i vores billetsystem. På den måde kan dit personale scanne alle billetterne med samme system, når arrangementet løber af stablen.

Du kan også eksportere dine gæste- og billetdata fra Safeticket, hvis du ønsker at bruge et andet system til at scanne billetterne med.