Tilpas billetter og bestilling til dit brands visuelle identitet

Giv dine gæster en strømlinet oplevelse af dit arrangement – både når de bestiller, når de modtager mails, og når de står med billetten i hånden.

Med Safetickets Branding og Design-feature får du rige muligheder for at forme udseendet på din billetløsning. Design bestillingsforløbet, så det passer til din hjemmeside. Eller lav unikke billetter og e-mails med samme udstråling som dit arrangement og dit brand.

Et billetsystem til lige præcis dit brand

Vi kan designe dit billetsystem, så det passer fuldstændig til den grafiske profil på din hjemmeside. På den måde får dine gæster en sammenhængende oplevelse af jeres brand hele vejen igennem købsforløbet.

Design billetter og mails, som du har lyst

Vi laver en billetskabelon til dig, som du kan redigere i og for eksempel tilføje billeder, logoer, farver og tekst. Dermed får du unikke billetter, som understøtter den visuelle oplevelse af dit arrangement og dit brand. Vi laver også en skabelon til de mails, du sender ud i forbindelse med arrangementet, så de også passer til dit grafiske udtryk.

Nem implementering

Forløbet med at oprette og implementere jeres brandede billetløsning er ligetil – og I har én fast kontaktperson hos Safeticket, der hjælper jer hele vejen igennem.

Få fuld kontrol over dit billetsystem

Når du kombinerer Branding og Design med Eget Cashflow-featuren, får du din helt egen billetløsning, som du selv har 100 % kontrol over.