Billetindtægter direkte på din bankkonto

Med Eget Cashflow-featuren tikker pengene løbende ind på din konto i takt med, at billetterne bliver solgt. På den måde skal du ikke vente på, at arrangementet er slut, og at billetudbyderen har fået alle pengene i hus. I stedet kan du begynde at arbejde med pengene med det samme.

Og hvis du ikke har brug for pengene nu og her, men til gengæld gerne vil slippe for unødvendigt bogføringsarbejde, så kan du bruge Safeticket Cashflow – så håndterer vi alt bøvlet med indbetalingerne for dig.

Eget cashflow med Safeticket

For at få dit eget cashflow skal du lave en indløsningsaftale med en eller flere kortindløsere. Vi samarbejder med Nets, Teller, ClearHaus og Bambora og hjælper dig selvfølgelig gerne med at oprette indløsningsaftalen. Håndtering af dine kortbetalinger kan varetages af enten ePay eller Quickpay – vi samarbejder med begge.

Skal du ikke bruge pengene nu og her?
Brug Safeticket Cashflow

Du kan naturligvis også bruge Safeticket uden at oprette dit eget cashflow. Så håndterer vi bare dine betalinger for dig, indtil arrangementet er slut, og alle betalinger er i hus. På den måde skal du ikke bøvle med at bogføre samtlige indbetalinger fra dine gæster – du får alle billetindtægterne overført samlet to bankdage efter, at arrangementet er afholdt.

Få fuld kontrol over dit billetsystem

Med Eget Cashflow kan hele købsforløbet køre på dit eget hjemmesidedomæne. Hvis du kombinerer Eget Cashflow med vores Branding og Design-feature, får du derfor din helt egen billetløsning, som du selv har 100 % kontrol over. Samtidig fremgår Safetickets brand ikke for dine gæster nogen steder – hverken i købsforløbet eller på billetten. Vi leverer bare maskineriet.