Sælg gavekort i dit billetsystem

Gør det nemt for dine billetkøbere at give oplevelser til dine arrangementer. Du kan også selv udstede et gavekort.

Tilbyd gavekort der kan bruges til at købe billetter til dine arrangementer. Bruges hele gavekortet ikke på en gang, kan det bruges over flere ordrer. Skulle det gå i glemmebogen, hvor meget der er tilbage på gavekortet, kan ejeren af gavekortet selv tjekke status herpå.

Tilpas gavekortmulighederne til dine behov

Du fastsætter selv, hvilke beløb der skal være som valgmuligheder i forhold til gavekortenes beløbstørrelse.

Muligt med eget cashflow

Det eneste det kræver for, at du kan få gavekortmodulet i dit billetsystem er, at du har dit eget cashflow.

Forlæng, refunder eller nedskriv et gavekort

Hvis du skulle få brug for det, kan du forlænge gyldigheden af et gavekort. Modsat kan du også refundere et gavekort, hvis et køb fortrydes.

Du kan også nedskrive beløbet på gavekortet, hvis du på anden vis har modregnet gavekortets værdi ved et andet køb end på din billetportal, f.eks. hvis du har en fysisk butik eller lign. ved siden af dit billetsystem.

Forlæng, refunder eller nedskriv gavekort i dit Safeticket billetsysetm

Købte gavekort eller udsted dem selv

Lad billetkøberne bestille og give gavekort til sine nærmeste. Det kan ligge synligt på din billetportal, så det altid er til at finde. Alternativt kan du selv udstede dem.

Uanset om du giver et gavekort i forbindelse med en markedsføringsaktivitet eller som et “plaster på såret” ved en eventuel fejl eller misforståelse, har du mulighed for selv at udstede et direkte i dit billetsystem.