Brug rabatkoder til dit arrangement

I Safeticket kan du lave rabatkoder, som giver dine gæster mulighed for at købe billetter med rabat eller adgang til særlige billettyper eller tilbud, som kun udvalgte kunder har adgang til.

Promovér dit arrangement med rabat på for eksempel de første 10, 100 eller 1000 billetter, der bliver købt. Trøst nogen, der har haft en dårlig oplevelse, med en rabat på næste arrangement. Eller giv dine sponsorer og andre faste gæster mulighed for at tage en ven med til dit arrangement til en lavere pris.

Giv ligeså mange rabatter, som du vil

Du lave alle de rabatkoder til et arrangement, du vil, og du kan knytte den samme rabatkode til flere forskellige arrangementer. Du kan også have forskellige rabatkodetyper med forskellige koder under. Rabatkoderne giver enten en rabat i procent, en fast rabat i kroner og ører, en billet til en specialpris eller adgang til særlige billettyper, som du selv definerer.

Lav personlige eller fælles rabatkoder

Rabatkoderne kan laves som individuelle (personlige) rabatkoder, som kun kan bruges af én gæst, eller fælles rabatkoder, hvor den samme kode bruges af flere.

Giv dine kunder et begrænset tilbud

Du kan indstille hver rabatkode til at have et specifikt antal ”klip”. På måde kan du for eksempel lave et tilbud, hvor det kun er de første 50 billetkøbere, der får adgang til rabatten. Du kan selvfølgelig lave en rabatkode med et uendeligt antal klip.

Brug rabatterne direkte i din markedsføring

Du kan sætte en rabatkode direkte ind i et link til dit arrangement. Det er for eksempel nyttigt, hvis du vil promovere et tilbud på dit arrangement i dit nyhedsbrev eller på sociale medier.

Du kan selvfølgelig også bare stikke en rabatkode i hånden på din gæst, som kan indløses, når han eller hun bestiller sin billet.

Giv dine medlemmer rabatter

Har du sæsonkortholdere eller en medlemsklub? Så kan du koble rabatkoderne sammen med medlemskortet. På den måde kan du for eksempel give dine sponsorer mulighed for give fribilletter til samarbejdspartnere, eller dine faste koncertgængere kan tage en ven med til en lavere pris. Nyttigt, hvis du gerne vil have flere gæster eller bare gerne vil give dine medlemmer nogle eksklusive fordele.

Kobl et medlemskort sammen med en rabatkode, så medlemmerne fx kan få fribilletter ved brug af medlemskortet