Tak. Vi ringer til dig.
×

SPOT Festival

SPOT Festival er en talentfestival i Aarhus med over 250 koncerter og events, der inkluderer både upcoming bands og artister, film, oplæg, mm.
Samarbejdet med SPOT Festival startede i 2010, hvor de søgte et billetsystem med gennemskuelige priser og lyst til at udvikle features ud fra deres behov.

Safeticket sætter stor pris på mange års samarbejde med SPOT Festival, fordi deres ønsker har givet stor værdi for Safeticket og vores andre arrangører.

 


Enkelt og avanceret på samme tid

Vi har eksisteret i 25 år og brugt mange forskellige billetoperatører. I 2010 gik vi på jagt efter en ny leverandør med en gennemsigtig prisstruktur og en billetgebyrspolitik, vi kunne se os selv i. Den nye samarbejdspartner skulle samtidig være interesseret i at udvikle sit system med features ud fra nogle af de ønsker, vi måtte have. Alt det har vi fået med Safeticket.

Safeticket er superfleksibel og interesseret i dialog om, hvordan man bedst muligt kan tilpasse systemet. Det er ikke bare ord, de kaster virkelig ressourcer efter det at udvikle på systemet og kunne tilbyde et dynamisk system, som tilpasses kunderne.

Vi har haft indflydelse på mange mindre justeringer, som hvordan data bliver vist, og hvordan billetkøberne, altså vores kunder, kan komme videre i systemet på den nemmeste måde.

Safeticket ved virkelig, hvad de har med at gøre, og de er lynhurtige at få fat i. Engang skrev jeg langt ud på aftenen og fik prompte svar. Jeg spurgte, om de aldrig sov og fik svaret: ”Nej, vi sover aldrig, vi venter bare på den næste henvendelse fra kunderne.”

Det var afgørende, at Safeticket har en billig prispolitik og en gennemsigtig prisstruktur. SPOT er en talentfestival uden gængse hovednavne, der automatisk trækker publikum, og derfor har vi gjort meget for at have en billig prispolitik på selve festivalen.

Jeg sætter faktisk allermest pris på enkelheden. Safeticket er et ret simpelt system, hvor du fx kan oprette en ny billettype på få minutter. Det er også en stor hjælp i frontlinjen, hvor personalet står og sælger eller scanner billetter og giver armbånd på, at systemet er simpelt at arbejde med.

På tværs af enkelheden er Safeticket utroligt fleksibelt og har en række ret komplekse features, så du faktisk kan få nogle temmelig avancerede billetsalgsprodukter ud af det. Uden at det er det mindste avanceret eller kompliceret for dig selv at arbejde med.

Det er et nemt system at overskue, og vi oplever stort set aldrig fejl på det.

Rasmus Wehner
It- og teknikansvarlig, SPOT

SPOT samarbejder med Safeticket for nemt og enkelt at få overblik over billetkøbere

Foto: Kio Ng Jørgensen

Med en prisgennemsigtigt billetsystem hos Safeticket har SPOT mulighed for at give plads til talenter.
På SPOT Festival er der plads til både talentudvikling og hygge. Med billetsystem fra Safeticket, kan SPOT arrangere gode arrangementer for både artister og billetkøbere.

Fotos: Allan Niss, FotoNiss.dk

SPOT bruger forskellige lokaltioner til at lave events, hvor talenter kan folde sig ud.

Foto: Morten Rygaard

Har du brug for hjælp? Ring til os på telefon 7020 4720