Tak. Vi ringer til dig.
×

Glem billetbesværet – brug krudtet på at skabe en fest

Safeticket til Diskoteker og Spillesteder

Du arrangerer fester eller koncerter ret ofte, og du gider egentlig ikke bøvle med den administrative del af billetsalget, vel? Det skal bare ordnes, og det skal helst koste dig så lidt tid som muligt.

Det ved vi hos Safeticket. Derfor har vi strikket et billetsystem sammen, som gør det supernemt for dig at sælge og håndtere billetter. Samtidig kan du hele tiden følge med i billetsalget, så du kan justere din markedsføring derefter.

Udforsk

Mød Safeticket: Et nemt og fleksibelt billetsystem til diskoteker og spillesteder

 

“Walthers Musikcafé har anvendt Safeticket siden 2013. Jeg er glad for samarbejdet, som jeg overtog fra en tidligere kollega, men faktisk er systemet så fejlfrit, at jeg kun sjældent har brug for at tage kontakt til Safeticket.

– Mikkel Xavier, Spillestedsleder, Walthers Musikcafé


Sådan virker Safeticket

Log ind og opret

Du logger ind i Safeticket på nettet og opretter et arrangement.

Tilmeld og betal

Dine gæster tilmelder sig og betaler - Hvis der er betaling - online via Safeticket

Scan og kontroller

Når gæsten ankommer til arrangementet, scanner personalet stregkoden på billetten.


Opret events i en fart

Det er virkelig nemt at lave events i Safeticket. Når du er logget ind i billetsystemet, indtaster du de basale oplysninger om arrangementet og efter få minutter er du kørende.

 

Genbrug dine events og spar tid

Holder du mange arrangementer, der minder om hinanden? For eksempel koncert med kunstner A om fredagen og kunstner B om lørdagen? I Safeticket kan du kopiere et tidligere arrangement og derefter rette detaljer som navn og dato til. Du behøver altså ikke at starte fra bunden, hver gang du har et lignende arrangement på vej.

På Safetickets demo-system kan du se, hvordan dine arrangementer kan se ud, og hvordan købsforløbet fungerer.

Se eksempler på arrangementer

Modtag billetindtægter løbende

Med Safeticket kan du få dit eget cashflow, så pengene fra billetsalget tikker ind på din konto i takt med, at billetterne bliver solgt. På den måde skal du ikke vente på, at din event er slut, før pengene er i hus.

Har du ikke brug for pengene nu og her? Men vil du til gengæld gerne vil slippe for unødvendigt bogføringsarbejde? Så kan du bruge Safeticket Cashflow, hvor vi håndterer alt bøvlet med indbetalingerne for dig, og du får alle pengene samlet to bankdage efter arrangementet.

Eget Cashflow & Safeticket Cashflow

 

Statistik for det billetsalget

Få hurtigt overblik over billetsalget

I Safeticket kan du hele tiden følge med i, hvor mange billetter der er solgt til dine arrangementer. Det giver dig mulighed for at vurdere, om billetsalget går godt nok, eller om du lige skal skrue ekstra op for markedsføringen af et arrangement.


Tilpas billetter og bestilling til dit visuelle udtryk

Giv dine gæster en strømlinet oplevelse af din event – både når de bestiller, når de modtager mails, og når de står med billetten i hånden.

Safetickets Branding og Design-feature giver dig rige muligheder for at forme udseendet på din billetløsning. Design bestillingsforløbet, så det passer til din hjemmeside. Eller lav unikke billetter og e-mails, der udstråler det samme som dit brand.

Mere om branding og Design

Enkel scanning af billetter

Der skal ikke meget til for at scanne billetter med Safeticket – en simpel stregkodelæser i USB-stikket på en computer, så er du i gang. Når personalet scanner en billet med stregkodelæseren, registreres billetten online i billetsystemet med det samme. Vi kan naturligvis levere stregkodelæsere.

Alt om billetscanning

 

Brug rabatkoder i din markedsføring

Safeticket giver dig masser af muligheder for at lave rabatter og tilbud på billetterne til din event. Du kan angive, hvor mange ”klip” en rabatkode har, hvis du for eksempel vil annoncere, at de første 100 gæster får billetten til en lavere pris. Og du kan lave forskellige rabatkoder til forskellige markedsføringsaktiviteter, så du kan se, hvilke tiltag der virker bedst.

Mere om rabatkoder

Billetsalg på mobilen

Safeticket er optimeret til smartphones og tablets, så dine gæster kan altid købe billetter ligegyldigt, hvor de er. Det er især en fordel, hvis en stor del af din markedsføring foregår på sociale medier. Dine gæster kan i øvrigt også tage billetten med på deres smartphone, og billetten kan scannes direkte derfra.

Få et mobilvenligt billetsalg
Få en brugervenlig tilmelding for jeres kunder med Safeticket

Hvad koster det så?

5 kroner per billet ekskl. moms + 1% af billetprisen. Du vælger selv, om billetgebyret skal betales af dig som arrangør eller af billetkøberen, og du kan sætte billetgebyret til et højere beløb, så du selv tjener penge på det. Det er gratis at komme i gang med Safeticket, der er ingen bindingsperiode, og du betaler intet abonnement.

Med andre ord: Når du ikke sælger nogen billetter, er Safeticket gratis at have. Det er enkelt og til at forstå. Præcis som billetsystemet.

Det koster kun 5 kr. ekls. moms + 1 % af billettens pris

Vil du vide mere? Fang os på 7020 4720