Glem billetbesværet – brug krudtet på at skabe en fest

Du arrangerer fester eller koncerter ret ofte, og du gider egentlig ikke bøvle med den administrative del af billetsalget, vel? Det skal bare ordnes, og det skal helst koste dig så lidt tid som muligt.

Det ved vi hos Safeticket. Derfor har vi strikket et billetsystem sammen, som gør det supernemt for dig at sælge og håndtere billetter. Samtidig kan du hele tiden følge med i billetsalget, så du kan justere din markedsføring derefter.

“Walthers Musikcafé har anvendt Safeticket siden 2013. Jeg er glad for samarbejdet, som jeg overtog fra en tidligere kollega, men faktisk er systemet så fejlfrit, at jeg kun sjældent har brug for at tage kontakt til Safeticket.“

Mikkel Xavier, Spillestedsleder, Walthers Musikcafé

Sådan virker Safeticket

Opret et arrangement

1. Opret

Du logger ind i Safeticket på nettet og opretter et arrangement.

Betal

2. Betal

Dine gæster tilmelder sig og betaler, hvis der er betaling, online via Safeticket

Scan billet

3. Scan

Når gæsten ankommer til arrangementet, scanner personalet stregkoden på billetten.

Modtag billetindtægter løbende

Med Safeticket kan du få dit eget cashflow, så pengene fra billetsalget tikker ind på din konto i takt med, at billetterne bliver solgt. På den måde skal du ikke vente på, at din event er slut, før pengene er i hus.

Har du ikke brug for pengene nu og her? Men vil du til gengæld gerne vil slippe for unødvendigt bogføringsarbejde? Så kan du bruge Safeticket Cashflow, hvor vi håndterer alt bøvlet med indbetalingerne for dig, og du får alle pengene samlet to bankdage efter arrangementet.

Få hurtigt overblik over billetsalget

I Safeticket kan du hele tiden følge med i, hvor mange billetter der er solgt til dine arrangementer. Det giver dig mulighed for at vurdere, om billetsalget går godt nok, eller om du lige skal skrue ekstra op for markedsføringen af et arrangement.

Enkel scanning af billetter

Du kan hurtigt komme i gang med billetscanningen. Find din smartphone frem og hent vores Safeticket app. Den fås både til iPhone eller Android.

En anden løsning kunne være en simpel stregkodelæser i USB-stikket på en computer, så er I i gang.Når personalet scanner en billet med stregkodelæseren, registreres billetten online i billetsystemet med det samme. Vi kan naturligvis levere stregkodelæsere.

Tjek billetterne hurtigt og sikkert - dine gæster kommer hurtigt ind til dit arrangement, mens du undgår billetsnyd.

Brug rabatkoder i din markedsføring

Safeticket er optimeret til smartphones og tablets, så dine gæster kan altid købe billetter ligegyldigt, hvor de er. Det er især en fordel, hvis en stor del af din markedsføring foregår på sociale medier. Dine gæster kan i øvrigt også tage billetten med på deres smartphone, og billetten kan scannes direkte derfra.

Billetsalg på mobilen

Safeticket er optimeret til smartphones og tablets, så dine gæster kan altid købe billetter ligegyldigt, hvor de er. Det er især en fordel, hvis en stor del af din markedsføring foregår på sociale medier. Dine gæster kan i øvrigt også tage billetten med på deres smartphone, og billetten kan scannes direkte derfra.

Få en brugervenlig tilmelding for jeres kunder med Safeticket

Hvad koster det så?

5 kr. per billet ekskl. moms.
+1% af købesummen.

Du vælger selv, om billetgebyret skal betales af dig som arrangør eller af billetkøberen, og du kan sætte billetgebyret til et højere beløb, så du selv tjener penge på det.

Det er gratis at komme i gang med Safeticket, der er ingen bindingsperiode, og du betaler intet abonnement. Med andre ord: Når du ikke sælger nogen billetter, er Safeticket gratis at have. Det er enkelt og til at forstå. Præcis som billetsystemet.