Tak. Vi ringer til dig.
×

Planlæg skolens arrangementer nemmere end nogensinde før

Safeticket til skoler og uddannelser

Du kender det sikkert godt: Alt det administrative bøvl, der er forbundet med at arrangere en gymnasiefest, skolefest, en koncert, en studietur eller et andet arrangement på jeres skole eller uddannelsessted.

Der skal trykkes billetter, tages imod betaling, kontanterne skal håndteres, alle tilmeldinger skal registreres. Og så er der alt besværet med billetter og registrering til selve arrangementet.

Men det behøver ikke være så besværligt.

Udforsk

Mød Safeticket: Et nemt billetsystem til skolefester, studieture og andet

Studieture - opdel betaling i rater og lav betalingspåmindelser

"Vi har altid brugt for mange resurser og besværlige setups i forbindelse med betaling til fester og andre arrangementer. Nu opretter vi bare arrangement og billettyper i Safeticket, så klarer eleverne resten via nettet. Det er nemt, effektivt og meget trygt."

Erling Jensen, adm. chef, Odder Gymnasium

Sådan virker Safeticket

Log ind og opret

Du logger ind i Safeticket på nettet og opretter et arrangement.

Tilmeld og betal

Dine gæster tilmelder sig og betaler - Hvis der er betaling - online via Safeticket

Scan og kontroller

Når gæsten ankommer til arrangementet, scanner personalet stregkoden på billetten.


Slip for unødvendigt bogføringsarbejde

Safeticket håndterer alt bøvlet med betaling for dig. Eleverne betaler online, når de tilmelder sig, så du slipper for at håndtere kontanter. Vi samler alle indbetalinger til én overførsel til skolens konto, som vi gennemfører to bankdage efter, at arrangementet er afholdt.

På Safetickets demo-system kan du se, hvordan dine arrangementer kan se ud, og hvordan købsforløbet fungerer.

Se eksempler på arrangementer

 


Tjek billetterne hurtigt og sikkert - dine gæster kommer hurtigt ind til dit arrangement, mens du undgår billetsnyd.

Enkel scanning af billetter

Der skal ikke meget til for at scanne billetter med Safeticket – en simpel stregkodelæser i USB-stikket på en computer, så er du i gang. Når personalet scanner en billet eller et studiekort med stregkodelæseren, registreres det online i billetsystemet med det samme. Vi kan naturligvis levere stregkodelæsere.

Holder du arrangementer steder uden stabil netforbindelse? Så har vi også en løsning til dig.

Alt om billetscanning

 

Brug studiekortet som billet

Med Safeticket slipper du for besværet med at printe billetter. Eleverne indtaster bare nummeret fra deres studiekorts stregkode, som så bliver registreret sammen med billetnummeret – så kan de bruge studiekortet som billet. Ved indgangen scanner personalet studiekortets stregkode i stedet for papirbilletten. Alternativt kan eleverne medbringe billetten på deres smartphone, og billetten kan scannes direkte derfra.


Indsaml alle de nødvendige oplysninger fra eleverne

Vi har gjort bestillingsforløbet i Safeticket enormt fleksibelt, så du kan indsamle alle de oplysninger om eleverne, du har brug for, når de tilmelder sig et arrangement. For eksempel navn, studienummer, årgang og klasse eller uddannelse.

Det sker ved hjælp af vores såkaldte Flexfelter – tekstfelter og rullelister – som er lige til at arbejde med.

Mere om flexfelter

 

Undgå uindbudte gæster

Uindbudte gæster kan hurtigt gøre gymnasiefesten til en kedelig forestilling. Med Safeticket bliver billetterne tjekket live, og hvis der er kopierede eller falske billetter imellem, bliver de afvist med det samme.

Alt om billetscanning
Indsæt flexfelter til at indsamle præcis de informaitoner, du har brug for om dine gæster.

Tilpas billetter og bestilling til skolens grafiske profil

Bruger du billetter til nogle af skolens arrangementer? Med Safeticket kan du designe billetterne, som du har lyst. Vi laver en billetskabelon til dig, som du kan redigere i og for eksempel tilføje billeder, logoer, farver og tekst. Vi kan også designe dit billetsystem, så det passer fuldstændig til den grafiske profil på hjemmesiden.

Læs mere om branding og design

Større sikkerhed med forskellige brugertyper

I Safeticket kan du oprette forskellige brugertyper, som har adgang til forskellige dele af billetsystemet. Du kan for eksempel give det administrative personale adgang til at oprette og ændre arrangementer, underviserne adgang til at se, hvem der er tilmeldt, og festudvalget adgang til at scanne billetter til skolefesten.

Med de forskellige brugertyper kan du også lave revisionsmæssig funktionsadskillelse, så ingen brugere kan disponere over pengene fra et arrangement alene. Dermed er du sikret mod, at en bruger fører pengene fra et arrangement uden om systemet.

Brugertyper

Aarhus Business College sparer tid og bøvl

»Med Safeticket sparer vi meget tid på det administrative arbejde med opkrævning og registrering af indbetalinger fra alle de forskellige elevaktiviteter, og eleverne kan nemt og bekvemt betale online.«

Kenneth Lindblad, uddannelsesleder ved Aarhus Business College

Hvad koster det så?

5 kroner per billet ekskl. moms + 1% af billetprisen. Du vælger selv, om billetgebyret skal betales af dig som arrangør eller af billetkøberen, og du kan sætte billetgebyret til et højere beløb, så du selv tjener penge på det.

Det er gratis at komme i gang med Safeticket, der er ingen bindingsperiode, og du betaler intet abonnement. Med andre ord: Når du ikke sælger nogen billetter, er Safeticket gratis at have. Det er enkelt og til at forstå. Præcis som billetsystemet.

Det koster kun 5 kr. ekls. moms + 1 % af billettens pris

Vil du vide mere? Fang os på 7020 4720