Tak. Vi ringer til dig.
×

Sæt nem billethåndtering på holdkortet

Safeticket til sportsklubber

Det er kampdag. Hundrede, hvis ikke tusinder, af tilskuere skal ind i hallen eller på stadion i løbet af meget kort tid. Og alt det med salg og kontrol af billetter? Det skal bare spille.

Det ved vi hos Safeticket. Derfor har vi sammensat et toptunet hold af funktioner, der til sammen udgør en komplet billetplatform til din sportsklub.

Safeticket gør det supernemt at tackle alt det med billetter og sæsonkort.

Er Safeticket din nye medspiller?

Mød Safeticket: Et nemt og fleksibelt billetsystem til sportsklubber


Sådan virker Safeticket

Log ind og opret

Du logger ind i Safeticket på nettet og opretter et arrangement.

Tilmeld og betal

Dine gæster tilmelder sig og betaler - Hvis der er betaling - online via Safeticket

Scan og kontroller

Når gæsten ankommer til arrangementet, scanner personalet stregkoden på billetten.


Tjek billetter hurtigt og sikkert

Kø ved indgangen? Intet problem. Med Safeticket og billetscannere går indtjekningen lynhurtigt, så dine tilskuere kan komme ind til kampen i en fart.

Alle billetter har en unik stregkode, som bliver scannet og tjekket direkte i Safeticket, når dine gæster ankommer, så du undgår billetsnyd. Samtidig er det let at følge med i, hvor mange gæster, der er lukket ind, og hvor mange der mangler.

Sådan virker det i praksis

 

Enkel scanning af billetter

Der skal ikke meget til for at scanne billetter med Safeticket. Personalet kan bruge en simpel stregkodelæser i USB-stikket på en computer eller håndterminaler, der kan scanne billetter uden en computer. Når personalet scanner en billet, registreres den online i billetsystemet med det samme. Vi kan naturligvis levere både stregkodelæsere og håndterminaler.

Alt om billetscanning

Sælg fysiske billetter ved indgangen eller via en partner

Med Safeticket kan du også sælge dine billetter fysisk – både i klubbens salgsboder og ved eksterne partnere såsom butikker. Samtidig giver billetsystemet dig enkel og overskuelig statistik over, hvor mange billetter de enkelte salgssteder har solgt, og hvor meget de har omsat for.

Mere om fysiske salgssteder

 

Lav forskellige billetter og særlige rabatter

I Safeticket kan du lave ligeså mange forskellige billettyper og rabatkoder, som du har brug for. Dermed kan du for eksempel lave specielle billetter til jeres sponsorer, VIPs, virksomheder og andre, som måske skal have adgang til rabatter, ekstra fribilletter eller særlige områder i hallen eller på stadion.

Du kan også lave voksen- og børnebilletter eller differentiere billettyperne til de forskellige stadionafsnit. Med rabatkoderne kan du også give fribilletter til for eksempel skoler. Mulighederne er (næsten) uendelige!

Mere om billettyper

 

På Safetickets demo-system kan du se, hvordan dine arrangementer kan se ud, og hvordan købsforløbet fungerer.

Se eksempler på arrangementer

Lav sæsonkort og sponsorkort i klubbens logo og farver

Med Safeticket kan du give klubbens trofaste fans mulighed for at købe sæsonkort. Fansene bestiller selv sæsonkortet online, og det kommer i en lækker grafik med klubbens logo og farver, navn på sæsonkortholderen, en stregkode og eventuelt andre oplysninger. Kortet er i plastic og har samme størrelse som et kreditkort, og personalet ved indgangen kan scanne det nøjagtig som en almindelig billet.

Du kan også lave særlige kort til klubbens sponsorer, hvor deres eget logo også er på. Alle kort kan desuden kobles sammen med rabatkoder, så dine sponsorer selv kan trække fribilletter til deres samarbejdspartnere m.m.

Mere om medlemskort

Tilpas billetter og bestilling til klubbens identitet

Klubbens ånd hænger uløseligt sammen med logoet og de genkendelige trøjefarver. Derfor har vi gjort det muligt for dig at designe billetterne, så de passer til jeres klub. Vi kan også designe købsforløbet, så det har samme visuelle udtryk som klubbens hjemmeside.

Læs om branding og Design

Giv brugere forskellige roller

Medhjælperne i salgsboden skal kun sælge billetter. Personalet ved indgangen skal kun scanne dem. Bogholderiet skal holde styr på økonomien. Og du skal nok styre det hele. Derfor har vi gjort det muligt at lave forskellige brugertyper i Safeticket, som har forskellige grader af adgang til billetsystemet.

Mere om brugertyper

Genbrug dine events og spar tid

Det er virkelig nemt at oprette klubbens kampe og øvrige arrangementer i Safeticket. Desuden kan du kopiere et tidligere arrangement og derefter rette detaljer som navn og dato til. Du behøver altså ikke at starte fra bunden, hver gang du har en hjemmekamp eller andet arrangement på vej.


Hvad koster det så?

5 kroner per billet ekskl. moms + 1% af billetprisen. Du vælger selv, om billetgebyret skal betales af billetkøberen eller af dig som arrangør. Vi kan også lave sæsonkort i kreditkortstørrelse med klubbens logo og farver. Det koster 10 kroner per styk.

Det er gratis at komme i gang med Safeticket, der er ingen bindingsperiode, og du betaler intet abonnement. Med andre ord: Når du ikke sælger nogen billetter, er Safeticket gratis at have. Det er enkelt og til at forstå. Præcis som billetsystemet.

Det koster kun 5 kr. ekls. moms + 1 % af billettens pris

Vil du vide mere? Fang os på 7020 4720