Tak. Vi ringer til dig.
×

Mindre besvær med billetter – mere tid til det vigtige

Safeticket til virksomheder

Det er tit både tidskrævende og besværligt at håndtere tilmelding, betaling og adgang til personalefester, generalforsamlinger eller andre firmaevents. Men det behøver det ikke være.

Med Safeticket får I et nemt, effektivt og fleksibelt billetsystem, der giver mindst mulig administration, når der skal holdes styr på gæster til jeres arrangementer.

Endda til en overkommelig pris.

Udforsk

Mød Safeticket: Et billetsystem, der sparer jeres virksomhed tid og penge

 

“Vi oplever, at man hos Safeticket er lydhøre, fleksible og imødekommende over for vores krav, selv når de i visse tilfælde er ufravigelige.”

– Thomas Winther, eCommerce Manager,  Politiken Plus


Sådan virker Safeticket

Log ind og opret

Du logger ind i Safeticket på nettet og opretter et arrangement.

Tilmeld og betal

Dine gæster tilmelder sig og betaler - Hvis der er betaling - online via Safeticket

Scan og kontroller

Når gæsten ankommer til arrangementet, scanner personalet stregkoden på billetten.


Nem og enkel deltagerregistrering

Safeticket gør det virkelig nemt for jer at administrere tilmeldingerne til jeres arrangementer. Det kræver ingen særlig teknisk knowhow at oprette arrangementer, og deltagerne kan enten tilmelde sig online, eller I kan sende os en deltagerliste, som vi indlæser i billetsystemet for jer. Og i Safeticket kan I hele tiden overskue, hvem og hvor mange, der er tilmeldt det enkelte arrangement.

På Safetickets demo-system kan du se, hvordan dine arrangementer kan se ud, og hvordan købsforløbet fungerer.

Se eksempler på arrangementer
Nemt og enkelt at oprette arrangementer og events og håndtere gæsters tilmelding og betaling.

Indsæt flexfelter til at indsamle præcis de informaitoner, du har brug for om dine gæster.

Lad gæster tilmelde sig med medarbejder- eller aktionærnumre

Vi har gjort bestillingsforløbet i Safeticket enormt fleksibelt, så I kan indsamle alle de oplysninger om gæsterne, I har brug for, når de tilmelder sig et arrangement. For eksempel navn, jobbeskrivelse, virksomhed og afdeling. I kan også koble medarbejdernumre, aktionærnumre eller andre identifikationsnumre sammen med billetsystemet, så jeres medarbejdere eller aktionærer skal indtaste deres nummer for at tilmelde sig arrangementet.

Det hele foregår ved hjælp af vores såkaldte Flexfelter – tekstfelter og rullelister – som er lige til at arbejde med.

Mere om flexfelter

 


Tilpas billetdesign og bestilling til jeres brand

Safeticket giver jer rige muligheder for at forme udseendet på din billetløsning. Bestillingsforløbet kan designes til samme stil som jeres hjemmeside, så jeres gæster oplever bestillingen som en del af jeres brand. I kan også designe unikke billetter og e-mails med jeres logo og visuelle identitet.

Alt om branding og design

Spar tid på unødvendig bogføring

Har I et arrangement, hvor dine gæster skal betale noget? Med Safeticket slipper I for at bogføre samtlige indbetalinger. Vi samler alle indbetalinger til én post og overfører beløbet til jer to bankdage efter, at arrangementet er afholdt.

Enkel scanning af billetter

Du kan hurtigt komme i gang med billetscanningen. Find din smartphone frem og hent vores Safeticket app. Den fås både til iPhone eller Android.

En anden løsning kunne være en simpel stregkodelæser i USB-stikket på en computer, så er I i gang.Når personalet scanner en billet med stregkodelæseren, registreres billetten online i billetsystemet med det samme. Vi kan naturligvis levere stregkodelæsere.

Alt om billetscanning

 

Tjek billetterne hurtigt og sikkert - dine gæster kommer hurtigt ind til dit arrangement, mens du undgår billetsnyd.

Forskellige brugertyper til forskellige salgssteder eller andre samarbejdspartnere

Giv jeres medarbejdere forskellige roller

I Safeticket kan I oprette forskellige brugertyper, som har adgang til forskellige dele af billetsystemet. På den måde kan I sørge for, at jeres medarbejdere kun har adgang til de funktioner i Safeticket, de har brug for. Du kan for eksempel give det administrative personale adgang til at oprette og ændre arrangementer og personalet ved indgangen adgang til kun at scanne billetter.

Læs mere om brugertyper

Planlægger I et event på vegne af en kunde?

Safeticket er også et solidt valg for eventfirmaer, der stabler arrangementer på benene for deres kunder.

Udover at få billetsystemet med alle de fordele, det indebærer, får I også en professionel servicepartner. Vi sparrer med jer om jeres behov i forbindelse med den konkrete event og hjælper jer med at håndtere tilmelding, billetter og adgangskontrol.


FTZ Fagmesse Reference Case - Læs hvad FTZ synes om Safeticket

FTZ bruger Safeticket som billetsystem og sparringspartner

“Safeticket slipper os ikke, før vi er 100% tilfredse, og de er der for os. Selve systemet er enkelt at arbejde med og nemt at sætte nye medarbejdere ind i, når man lige lærer systemet at kende. For det er klart, at alt nyt kræver en oplæring – men vi har fuld support under hele processen.

Safetickets generelle tilgang til samarbejdet er ”ingen problemer, det finder vi ud af”. De ser altid udfordringer og udviklingspotentiale i de spørgsmål, vi kommer med.”

– Jeanette Møller Hindsgavl, Marketing Coordinator & Teamleader, FTZ


Hvad koster det så?

5 kroner per billet ekskl. moms + 1% af billetprisen. Du vælger selv, om billetgebyret skal betales af dig som arrangør eller af billetkøberen, og du kan sætte billetgebyret til et højere beløb, så du selv tjener penge på det.

Det er gratis at komme i gang med Safeticket, der er ingen bindingsperiode, og du betaler intet abonnement. Med andre ord: Når du ikke sælger nogen billetter, er Safeticket gratis at have. Det er enkelt og til at forstå. Præcis som billetsystemet.

Det koster kun 5 kr. ekls. moms + 1 % af billettens pris

Vil du vide mere? Fang os på 7020 4720