Tak. Vi ringer til dig.
×
Genveje til indhold

Håndtering af bankkonti i billetsystemet

Bemærk: Bankkonti-funktionen benyttes IKKE af kunder med egen indløsningsaftale, hvor pengene går direkte ind på kontoen der er oprettet via Nets/Teller/Swedbank.

For at kunne modtage betaling for et afholdt arrangement er det vigtigt, at I angiver korrekte kontooplysninger til brug ved overførsel af betalingen til jer.
Disse oprettes via menuen Opsætning –> Bankkonti hvor de oprettede konti kan ses/redigeres og nye kan tilføjes.

De oprettede bankkonti kan herefter tilknyttes arrangementer, så afregning foregår til den på arrangementet tilknyttede konto.
Baggrunden for, at vi har valgt at håndtere kontooplysninger således, er at vi gerne vil undgå at en fejlindtastning på et arrangement betyder, at omsætningen overføres til en forkert modtager.

Du kan naturligvis redigere eller slette en bankkonto efterfølgende. Der er ingen begrænsninger på antallet af bankkonti, du kan have i billetsystemet, så ledes at forskellige arrangementer kan afregnes til forskellige bankkonti.

En bankkonto oprettes med et internt kontonavn, registreringsnummer og kontonummer.

Der kan kun afregnes til konti i danske pengeinstitutter og i danske kroner (DKK)


Opret bankkonto i billetsystem

For at kunne modtage betaling for et afholdt arrangement, er det vigtigt, at I angiver korrekte kontooplysninger til brug ved overførsel af betalingen til jer. Disse oprettes via Opsætning -> Bankkonti:

Klik på Opret bankkonto for at oprette en ny.

Kontonavn, reg. nr. samt konto nr. udfyldes.

De oprettede bankkonti kan herefter tilknyttes arrangementer, så afregning foregår til den på arrangementet tilknyttede konto. Baggrunden for, at vi har valgt at håndtere kontooplysninger således, er, at vi gerne vil undgå at en fejlindtastning på et arrangement betyder, at omsætningen overføres til en forkert modtager.

Du kan naturligvis redigere eller slette en bankkonto efterfølgende. Der er ingen begrænsninger på antallet af bankkonti, du kan have i billetsystemet.

Har du brug for hjælp? Ring til os på telefon 7020 4720