Tak. Vi ringer til dig.
×
Genveje til indhold

Brugerhåndtering i billetsystemet

Opret alle de brugere, som du har brug for i dit billetsystem helt gratis. Du kan se, hvornår de enkelte bruger senest har været logget ind, og hvis der er udskiftning i teamet, er det også nemt at fjerne en bruger igen, så vedkommende ikke længere har adgang til systemet. På samme måde kan du begrænse, hvor meget af billetsystem den enkelte bruger må se/bruge. Dette giver en større sikkerhed på flere områder.

Brugerhåndteringen findes under menupunktet Opsætning -> Brugere.

OBS! Kun brugertyper med adgang til at oprette brugere, kan se denne funktion i menuen. Superbrugere kan altid se funktionen. 

For at oprette en ny bruger klikker du på Opret bruger. For at oprette en ny bruger, udfylder du felterne med navn, telefon, email, titel, type og status.

Type giver mulighed for at vælge mellem fire brugertyper, fx superbruger, med rettigheder til alle funktioner i Safeticket, eller billetscanner, med rettighed til kun at scanne billetter på arrangementer denne har fået
tildelt rettigheder til.

Superbruger – En brugertype med adgang til alle funktioner i Safeticket, herunder oprettelse af nye brugere.

Billetscanner – En brugertype kun med adgang til at scanne billetter på arrangementer brugeren er tilknyttet, samt til at sælge billetter via “salg i døren” funktionen på tilknyttede arrangementer.

Kigge-med bruger – En brugertype der kan tildeles adgang til at se salgstal og billetkøbernes kontaktoplysninger på udvalgte arrangementer. Kigge-med brugeren er tiltænkt eksterne partnere, der skal følge med i billetsalget på deres eget arrangement.

Modtag afregningsmail afgør om brugeren skal modtage mails, når arrangementer afregnes, såfremt billetløsningen kører på Safetickets indløsningsaftale. Man modtager altid afregningsmails ved afregning af
arrangementer, man selv har oprettet, uanset hvad der er valgt i feltet. Hvis en bruger kun får adgang til udvalgte arrangementer, får brugeren også kun afregningsmails på de udvalgte arrangementer.
For kunder med egen indløsningsaftale er feltet ikke relevant. En bruger med begrænset adgang, kan kun få afregningsmails for de arrangementer, brugeren har rettigheder til.

Modtag nyhedsmails – Du kan tilmelde dig Safetickets nyhedsbreve. Du kan vælge at få opdateringer om driftstatus direkte i din mail, så du ikke først får en melding, når du logger ind. På den måde kan du nemt få at vide, hvis der er en driftsmelding, der kan have betydning for dit salg. Dertil kan du også vælge at modtage nyheder fra Safeticket, hvor du f.eks. vil få besked, når der kommer nye funktioner i Safeticket, og du kan få inspiration til, hvordan du kan bruge dit billetsystem. Du vil altid kunne af- og tilmelde dig maillisterne via Min profil eller direkte i de modtagne mails.

Modtag salgstal – Du kan vælge om brugeren skal modtage daglige eller ugentlige salgstal. Hvis en bruger ikke har rettigheder til alle arrangementer, får brugeren kun salgstal for de arrangementer, brugeren får rettigheder til at se.

Klik derefter på Opret bruger Den nye bruger modtager en e-mail med informationer om, hvordan vedkommende opretter sin personlige adgangskode, og når dette er gjort, kan brugeren derefter logge ind i Safeticket.

Såfremt brugeren ikke modtager e-mailen med informationer om, hvordan brugeren opretter sin personlige adgangskode, kan det ske at mailen er forsvundet i et spamfilter hos brugeren, tjek eventuelle spam-foldere eller tilsvarende.

Redigering, inaktivering eller sletning af brugere

Det er naturligvis også muligt at redigere informationerne for en given bruger ved at klikke på brugeren navn. Her kan du også vælge om brugeren skal være aktiv eller ej.

Ønsker man at slette en bruger gøres dette også ved at klikke ind på brugens navn og trykke på Slet-knappen. Systemet vil da spørge, om du er sikker på, at du ønsker at slette den pågældende bruger, før sletningen gennemføres.

Der er ingen begrænsninger for, hvor mange brugere du kan have oprettet i dit billetsystem.


Adgangskode

Mistet adgangskode?

Hvis en bruger mister adgangskoden, er det muligt at nulstille den via webinterfacet.

Man skal blot klikke på Glemt adgangskode på login-siden til billetsystemet.

Indtast din e-mailadresse for at få tilsendt adgangskodelink
Her indtaster man blot sin e-mailadresse og modtager herefter et link, hvorfra man kan sætte en ny adgangskode.
Man kan også bestille en ny adgangskode, hvis man ikke har modtaget den oprindelige mail ved brugeroprettelse.

Har du brug for hjælp? Ring til os på telefon 7020 4720