Betaling med faktura

Bemærk: Det er ikke alle arrangører, der har fakturabetaling aktiveret i billetsystemet. Ønsker du at benytte dig af muligheden for at lade billetkøbere betale via faktura, skal du blot kontakte os, så aktiverer vi det i dit billetsystem.

Vær dog opmærksom på, at du selv skal udsende fakturaen og få opkrævet indbetalingen, da funktionen udelukkende indsamlinger de oplysninger, du skal bruge til udsende fakturaen. Billetsystemet udsender ikke fakturaen automatisk.

Du har muligheden for at vælge mellem faktura med EAN og faktura med e-mail eller begge dele.

Sådan sætter fakturabetaling op på dit arrangement

Når du har fået Fakturabetaling slået til i dit billetsystem, skal du på det eller de arrangementer slå funktion, hvor billetkøberne skal have muligheden for fakturabetaling. Du kan derfor tilvælge muligheden på specifikke arrangementer, mens du på andre arrangementer ikke behøver at give muligheden.

For at slå muligheden til, skal du gå til Opsætning -> Arrangementer -> Ret dit arrangement -> rul ned til overskiften Online billetsalg. Her finder du Betaling via faktura.

Du har muligheden for at vælge mellem, om billetkøber skal udfylde EAN-nr. og/eller E-mail.

faktura - vælg ean eller mail

Billetkøber ser følgende i købsforløbet, når de vælger at betaling skal være via faktura:

Alle felter vil blive vist og kan udfyldes uanset, om du vælger E-mail eller EAN, men det er kun nødvendigt at udfylde det, som du vælger skal udfyldes. Billetkøber kan derfor ikke fortsætte til kvitteringssiden uden at udfylde de stjernemarkerede felter.

Udsend faktura

Når du skal udsende faktura og få betalingen for billetterne, skal du gå til menuen Økonomi -> Faktura til betaling.

fakturering valg af dato

Her har du mulighed for at finde købene på en specifik dato eller for en valgfri periode. Herefter klikker du Eksporter, og hvor du downloader en Excel-fil. Filen indeholder alle de informationer, du skal bruge til at udfylde og udsende faktura.