Sådan bestiller du betalingsgateway og indløsningsaftale

For at kunne modtage betalinger direkte ind på din egen konto, er det nødvendigt med en indløsningaftale og din egen betalingsgateway.

Du finder vejledningen til bestillingerne herunder.

Bestilling og oprettelse af betalingsgateway hos quickpay 

Quickpay er bindeledet mellem Safeticket og kortindløseren (f.eks. Nets), og det er hos Quickpay at alle kortdata håndteres.

For at oprette en aftale med Quickpay bestiller du en betalingsgateway direkte på http://quickpay.dk/order/

Bestillingsformularen udfyldes med de rette oplysninger (dine oplysninger), og der vælges, at man ønsker at modtage “Alle gængse korttyper og betalingsformer”.

Du modtager efterfølgende adgangsoplysninger til Quickpays betalingsgateway, disse oplysninger er du velkommen til at give videre til os, så sætter vi det korrekt op for dig.

Alternativt kan vi naturligvis guide dig igennem de rigtige indstillinger af Quickpay.

Priser for brug af Quickpay findes her: http://quickpay.dk/pricing/ og afregnes direkte til Quickpay.

Oprettelse af indløsningsaftale hos Nets

For at modtage betalinger med betalingskort er det nødvendigt med en aftale med en eller flere indløsere, her i Danmark er Nets den mest benyttede, og forøvrigt den eneste indløser der kan håndtere Dankort-betalinger, som står for langt størstedelen af de danske kortbetalinger

For at kunne benytte Safeticket med din egen indløsningsaftale, skal den omfatte både Dankort og de internationale kort, medmindre du hellere vil køre de internationale kort via en alternativ indløser, f.eks. Clearhaus eller Bambora.

Nogle indløsere afregner din indtægt efter to hverdage og andre, f.eks. Nets/Teller afregner på ugentlig basis.

Hvis du ønsker at benytte Clearhaus eller Bambora, skal du kun ansøge om en indløsningsaftale til Dankort hos Nets, ellers skal du ansøge om både Dankort og internationale kort hos Nets/Teller.

Bemærk: Det er vigtigt, at du har en aftale med Safeticket omkring et demo-site, der kan benyttes som test af Nets/Teller under deres behandling af din ansøgning.

Quickpay har en fin vejledning i oprettelsesprocessen her: http://quickpay.dk/acquirers/nets/guides/

Gennemgang af ansøgningsprocessen hos Nets/Teller (tidligere PBS)

Du starter ansøgningsprocessen her: https://www.teller.com/dk/ansoeg-om-aftale/

Du skal betale ansøgningsgebyret til Nets med betalingskort i slutningen af processen.

Vælg at det er internethandel, der er tale om, vælg din virksomhedstype og tryk “Find”.

Ansøgningsprocessen vil derefter oplyse dig om, hvilke dokumenter du skal vedlægge din ansøgning i elektronisk form, eller indsende manuelt efterfølgende.

Du skal acceptere deres betingelser for at fortsætte.

Udfyld felterne med din virksomheds CVR-nummer, vælg internethandel og både dankort og internationale kort.

Hvis du har en aftale om modtagelse af Dankort i forvejen, vælger du blot internationale kort og svarer ja til spørgsmålet derunder.

Der skal du så indtaste dit forretningsnummer fra den eksisterende aftale.

Du skal opfylde alle tre krav omkring domæne, sortiment og handelsbetingelser.
Vi stiller naturligvis gerne et billetsystem til rådighed, du kan benytte under godkendelsesprocessen, indtil din egen løsning er klar til brug.

Vælg at kunderne indtaster kort i et seperat betalingsvindue (PSP integration).

Hvis du har de nødvendige filer i elektronisk form, kan du vedhæfte dem til din ansøgning, eller vælge at eftersende dem med posten. Det sidste øger sagsbehandlingstiden.

Læs og accepter betingelserne for modtagelse af de forskellige korttyper.

De fleste af dine virksomhedsoplysninger trækkes automatisk fra CVR, så du kan sandsynligvis nøjes med at tilføje en kontaktperson.

Bemærk at eksemplet viser en ansøgning for Safeticket ApS.

Her skal du angive en række informationer om dit kommende billetsystem.

I feltet “Angiv www-adressen(url) angiver du adressen på dit endelige billetsystem, f.eks. billet.example.com

I ansøgningsperioden benytter vi en testside, som du indtaster adressen på i det næste felt, testsiden kan du få oplyst hos Safeticket.

Angiv en kort tekst om, at du sælger billetter til dine arrangementer, hvilken branche det er i, og at der er tale om billetsalg.

Du har ikke behov for abonnementsbetalinger for at benytte Safeticket.

Du skal oplyse nogle tal omkring den forventede omsætning fordelt på korttyper, gennemsnitsordre, og om det er forudbetalte ydelser, og i hvor lang tid, der sælges ting forud.

Det er tal, der benyttes i forhold til risiko- og kreditvurdering af dig og din forretning.

Vælg Quickpay.dk som betalingsmodul og angiv Safeticket som udvikler af netbutikken.

Vælg den ønskede afregningspakke for internationale betalingskort. Bemærk at der er prisforskel på de forskellige muligheder for afregning.

Indtast konto og bankoplysninger (der matcher dokumentationen fra tidligere), og vælg hvor adviseringer (fra Nets når de overfører penge) skal sendes til.

På den sidste side kan du indtaste ekstra oplysninger til ansøgningen, her er du velkommen til at benytte følgende tekst:

”Ved spørgsmål vedrørende webshoppen/billetsystemet bedes I venligst kontakte Safeticket ApS på tlf 70 20 47 20 eller info@safeticket.dk”

Afslut din ansøgning ved at betale ansøgningsgebyret for internationale kort online med dit betalingskort.

Når du har modtaget dine sagsnumre fra Nets må du meget gerne videresende dem til os, så vi har mulighed for at følge sagen, hvis Nets retter henvendelse til os.