Swipe selv-billetter

Du kan give dine billetkøbere mulighed for selv at “scanne” billetterne. Det vil sige, at ved køb af billetter på de billettyper du tillader scan selv for, vil billetkøberen modtage en kvitteringsmail, hvori de kan klikke sig ind på en side, der giver dem mulighed for at swipe billetterne som ankommet.

Selvom du har featuren slået til, skal du stadig aktivt vælge, hvilke billettyper der får mulighed for at scanne/swipe selv. Husk at slå featuren til, før du sætter billetter i salg. Ellers fremgår det ikke af kvitteringsmailen, hvis nogen når at købe billetter, inden det er slået til.

Bemærk: Ønsker du at benytte dig af vores scan selv-featuren, skal du blot kontakte os, så aktiverer vi det i dit billetsystem.

Opsætning

Gå til menuen Opsætning -> Arrangementer -> klik på billettypens navn for at redigere billettypen.

Her finder du en række indstillinger. Her har du mulighed for at sætte flueben i Scan selv. Husk at gemme ændringer i bunden.

Hvis du har flere billettyper, hvor det skal være en mulighed, skal du gentage opsætningen for næste billettype.

Billetkøberen oplever

Når billetkøberen har bestilt billetter, modtager billetkøberen en kvitteringsmail, hvori der er et link til at kunne scanne sin billet selv.

Når billetkøberen klikker på “dette link” kommer de ind på følgende side, hvor de kan folde ordren ud.

Hvis de klikker ind på siden mere end 24-timer før arrangementets afholdelse, er boksen grå med en besked om, hvornår der åbnes op for swipe selv.

Når der er mindre en 24 timer til arrangementets afholdelse, bliver arrangementet “aktivt” og kan folde ud, så alle billetterne på ordren kan ses.

Billetkøberen klikker på Scan selv og kommer ind på den valgte billet for at swipe billetten som ankommet.

Når billetkøberen følger instruktionen om at swipe til højre for at scanne ind, kan de se ankomsttidspunktet.