Integrér Safeticket i dine egne systemer

Med Safetickets API-feature kan du få billetsystemet til at snakke sammen med din hjemmeside, din partners hjemmeside, dit CRM-system eller noget ganske fjerde. Helt automatisk.

Med API’et kan du for eksempel opdatere alle dine eventkalendere fra ét sted. Eller du kan få billetsystemet til at lægge dine gæsters oplysninger direkte ind i dit CRM-system, så du kan bruge dem i din markedsføring.

Safetickets API er veldokumenteret og lige til at gå til.

Spar tid og kræfter på din eventkalender

Har du en eventkalender liggende på din hjemmeside? Og på 17 forskellige partnerhjemmesider? Og måske også på lokalavisens hjemmeside? Så kan du med fordel bruge Safetickets API til at koble billetsystemet sammen med din eventkalender på alle hjemmesiderne.

På den måde skal du kun indtaste og opdatere dine arrangementer ét sted – i Safeticket. Så bliver kalenderen automatisk opdateret alle de andre steder på nettet, hvor den ligger. Og dermed slipper du for at bruge uforholdsmæssig meget tid på at opdatere kalenderen, når du for eksempel har nye arrangementer på vej.

Før kundedata direkte ind i dit CRM-system

Når dine gæster køber billetter til dit arrangement, giver de en række oplysninger om sig selv. De oplysninger kan du føre direkte ind i dit CRM-system ved hjælp af Safetickets API – helt automatisk.

Det giver dig helt nye muligheder for at lære den enkelte kunde at kende, identificere nye forretningsmuligheder og tilpasse din markedsføring derefter.