Nem, sikker og hurtig billetscanning

Kø ved indgangen? Intet problem. Med Safeticket kan personalet scanne billetter nemt og i en fart, så dine gæster lynhurtigt kan komme videre i teksten.

Alle billetter har en unik stregkode, som bliver scannet direkte i Safeticket, når dine gæster ankommer til arrangementet. Det er nemt at følge med i, hvor mange gæster, der er lukket ind, og billetterne bliver tjekket live i systemet, så du undgår billetsnyd.

Undgå billetsnyd

Ingen arrangør gider blinde passagerer. Med Safeticket bliver billetterne tjekket live, og hvis der er kopierede eller falske billetter imellem, bliver de afvist med det samme, så du helt undgår billetsnyd.

Ubegrænset antal scannere

Med Safeticket er der ingen grænser for, hvor mange scannere, du kan have i gang på samme tid, og du kan scanne gæster ind ved flere forskellige indgange på én gang.

God service til glemsomme gæster

I mange billetsystemer er det umuligt at slå en gæst op i systemet, selvom gæsten har tilmeldt sig og betalt. Det er til stor frustration for den uheldige gæst, der har glemt, mistet eller beskadiget sin billet, så den ikke kan scannes. Men i Safeticket kan du lynhurtigt søge efter gæstens navn, telefonnummer eller lignende i systemet og scanne gæsten ind manuelt.

Søg billetkøberens billetter frem via navn, telefonnummer eller andre oplysninger

Scan billetter fra forskellige operatører

Hos Safeticket indgår du ingen eksklusivaftale. Du må gerne sælge dine billetter igennem flere forskellige billetoperatører – også til samme arrangement. Hvis du har gjort det, kan du importere billetoplysningerne fra de andre operatører i Safeticket. På den måde kan I scanne alle billetterne med samme system, når arrangementet løber af stablen.
Bemærk: Det er en forudsætning for leje af scannere, at du har et aktivt billetsalg i dit billetsystem hos Safeticket, hvor eventuelle eksternt solgte billetter kan importeres.