Ændre layout for din billetportal

Du har mulighed for at lave tilpasninger af layoutet på din billetportal, så layoutet passer til det udtryk, som du foretrækker at give dine billetkøbere. Du kan også vælge at fremhæve udvalgte arrangementer eller kategorier.

Opstilling

Gå til Opsætning -> Layout for at ændre forsidelayoutet på din billetportal.

Du kan vælge imellem 4 forskellige opstillinger af dine arrangementer på din billetportal. Det kan være forskelligt fra arrangør til arrangør, hvad der vil giver mest mening. Så vi anbefaler at teste dig frem til, hvilken du opstilling du foretrækker. Husk at gemme ændringer. (For at teste kan du gå til menuen Funktioner -> Din billetportal).

Layoutindstillinger for opstilling af events på din billetportal

Promovering

Du kan promovere både arrangementer og kategorier, dvs. at du kan prioritere, hvilke der kommer øverst på din billetportal. Det kan være relevant, hvis du har et arrangement eller en bestemt kategori, som du gerne vil fremhæve. Skal en kategori promoveres, skal kategorien have et billede tilknyttet – se evt. dokumentationen for kategorier. Hvis der ingen promovering er, følger rækkefølgende på arrangementerne sorteringen, som forklares i et afsnittet herfor længere nede på siden.

Arrangementer og kategorier er opdelt i to forskellige bokse; øverste boks til venstre er aktuelle arrangementer, mens nederste boks til ventre er kategorier. Boksen til højre viser de valgte arrangementer og kategorier, som skal promoveres og dermed fremhæves først på din billetportal.

Vælg hvilke arrangementer eller kategorier, der skal promoveres

Marker et arrangement eller kategori, som skal promoveres og tryk på knappen > (den øverste af knapperne mellem boksene). Fortryder du, kan du markere arrangementet eller kategorien igen i boksen til højre og trykke på knappen < (den nederste boks mellem boksene).

De arrangementer eller kategorier, som du har flyttet ud i boksen til højre, kan sorteres efter, hvilken du vil have vist først på siden. Det gør du ved at markere et arrangement eller en kategori og klikke på pilene op/ned helt ude til højre for boksene.

Husk at gemme ændringer.

Skjul arrangementer på forsiden

Du kan skjule arrangementer fra forsiden, men fortsat lade arrangementerne være synlige ved søgninger og under kategorier. Det kan være relevant, hvis du har en promoveret kategori med mange arrangementer under. Her kan det være mere overskueligt at lade arrangementerne tilhørende denne kategori udelukkende blive vist under kategorien, så de ikke fylder på forsiden blandt alle dine andre arrangementer, hvis du synes, det er nok, at der kun ligger den promoverede kategori på forsiden.

Skjul arrangementer på din billetportal

For at skjule arrangementer fra forsiden, skal du markere et arrangement i boksen til ventre og trykke på knappen > (den øverste af knapperne mellem boksene). Fortryder du, kan du markere arrangementet i boksen til højre og trykke på knappen < (den nederste boks mellem boksene).

Husk at gemme ændringer.

Promoveringer i kategorier

Indenfor den enkelte kategori, kan du også sortere arrangementer, da kategorierne ikke følger eventuelle promoveringer fra forsiden. Det kan være, at nogen arrangementer er vigtigere end andre at have liggende i toppen i din kategori. Hvis der ingen promovering er, følger rækkefølgende på arrangementerne sorteringen, som forklares i afsnittet om sortering.

promovering i kategori

Eksempel 1 – Business-kategori

Har du en kategori uden arrangementer tilkoblet, er der selvfølgelig ikke nogen arrangementer at promovere, så felterne vil være tomme. En kategori uden arrangementer kan heller ikke findes på billetportalen i menupunktet for kategorier.

Eksempel 2 – Diskotek & Spillested-kategori

Du kan vælge at promovere en eller flere arrangementer, som vises først for denne kategori. Marker et arrangement, som skal promoveres, og tryk på knappen > (den øverste af knapperne mellem boksene). Fortryder du, kan du markere arrangementet igen i boksen til højre og trykke på knappen < (den nederste boks mellem boksene).

De arrangementer, som du har flyttet over i boksen til højre, kan sorteres efter, hvilken du vil have vist først på kategori-siden. Det gør du ved at markere et arrangement og klikke på pilene op/ned helt ude til højre for boksene.

Husk at gemme ændringer.

Eksempel 3 – Bank & Sparekasse-kategori

Flytter du ikke nogen arrangementer over i boksen for promoverede arrangementer, følger arrangementerne i kategorien den overordnede sortering, som forklares i det følgende afsnit om sortering.

Sortering

Du kan vælge, hvilken rækkefølge dine arrangementer skal vises i på din billetportal. En rækkefølge der gælder for alle arrangementer, med mindre du har valgt at promovere dem. 

Sorterings af arrangementer ift. billetsystemets layout
Alfabetisk sorteringArrangementerne sorteres alfabetisk rækkefølge.
Dato-sortering efter arrangementets afholdelsestidspunktAfholdelsesdatoen bestemmer rækkefølgen på arrangementer. Har du et arrangement, der dækker over flere dage og derfor bruger præsentation af tidspunkt for afholde, vil systemet forsat gå efter afholdelsesdatoen, som billetkøberen ikke ser – det vil typisk være den sidste dato. Afholdelsestidspunktet indstilles på det enkelte arrangement.
Dato-sortering efter arrangementets offentliggørelseOffentliggørelse er den dato og det tidspunkt, som du vælger, at dine billetkøbere må kunne finde arrangementet fra. Dette indstilles på det enkelte arrangement.
Dato-sortering efter arrangementets salgs-startSalgs-start er som udgangspunkt det samme som offentliggørelse, men hvis du vil offentliggøre arrangementet før billetsalget skal starte, kan du sætte en indstilling, så billetsalget starter på et andet tidspunkt. Derfor kan det være relevant, at dine arrangementer først sorteres efter, hvornår de reelt sættes i salg. Billetsalgets start indstilles på det enkelte arrangement.
indstilles på det enkelte arrangement.
Sortering efter løbende omsætning, seneste 4 timer. Ved intet salg, sortering efter afholdelsestidspunkt.Denne sortering kan være relevant, hvis du gerne vil have de mest populære arrangementer øverst på din side, så det er nemmere for billetkøberne at finde dem.
Vis altid udsolgte arrangementer sidst.Hvis denne er vinget af, vises de sidst på din billetportal. Hvis den ikke er vinget af, vises det udsolgte arrangementer på lige fod med resten af arrangementerne. Hvis du har mange udsolgte arrangementer kan det være en god ide at vinge den af, så det er nemmere at overskue, hvad der stadig er billetter til.

Husk at gemme ændringer.

Andre indstillinger

Du kan selv vælge, hvor mange arrangementer der som udgangspunkt vises på din billetportal, uden at billetkøberen bliver nødt til at trykke på Flere arrangementer. I eksemplet herunder vises der 50 arrangementer, før billetkøberen skal vælge at få vist flere arrangementer.

Dertil kan du også vælge, hvor mange flere ad gangen der skal vises, når billetkøber vælger at trykke på knappen Flere arrangementer. Her i eksemplet vises der kun 9 mere ad gangen.

Andre layout indstillinger

Hvis datoer ikke er nok på forsiden, kan du vælge også at få vist tidspunkt sammen med datoen ved at vinge denne indstilling af.

Husk at gemme dine ændringer.