Tak. Vi ringer til dig.
×

Billetprinter

Andre features

Sælg fysiske billetter med Safetickets billetprinter

Print billetter til Safeticket

Med en billetprinter fra Safeticket kan du printe billetter til dine gæster – naturligvis i dit helt eget design og med afrivningssnip, stregkode til scanning samt kundeinformationer.

Billetprinteren er fuldt integreret med Safeticket, så billetterne bliver printet direkte fra dit online billetsystem uden behov for særlig opsætning. Du slutter bare billetprinteren og den medfølgende server til strøm og netværk – så er du klar til at printe billetter.

Mere om Billetprinter

Design billetten som du vil

Billettens udseende og papirformat kan designes præcis efter dine ønsker, og billetten bliver trykt i farver og eventuelt med reklame på bagsiden. Når du sælger og printer en billet, bliver informationerne om arrangementet og gæsten printet i sort oven på det fortrykte billetark.

 

Hvor meget fylder printeren?

Billetprinteren består rent praktisk af en termoprinter, der måler 231 x 289 x 183 mm (B x D x H), samt en tilhørende printserver, der måler 187 x 130 x 52 mm. (B x D x H). Billetprinteren og printserveren skal forbindes med et kabel, men behøver ikke at stå sammen.

 

Hvad koster det?

Prisen for printløsningen er 6.000 kr. ekskl. moms. Prisen inkluderer ikke papir, der skal laves specielt til den enkelte kunde.

Dokumentation

Sidder du fast? Safeticket er fuldt dokumenteret, så du kan finde hjælp til (næsten) alt.

Se dokumentation

Har du brug for hjælp? Ring til os på telefon 7020 4720