Skræddersy købsforløbet med Flexfelter

Med Flexfelter kan du nemt indsamle ekstra oplysninger fra dine gæster, når de bestiller billetten. For eksempel medlemsnummer, rabatkode, køn, alder eller andre oplysninger, som kan hjælpe dig med at lette det administrative arbejde.

Du kan også bruge Flexfelter til noget helt andet – såsom at få dine gæster til at melde sig til dit nyhedsbrev eller til at begrænse billetkøbet, så det kun er gæster med et særligt ID eller medlemsnummer, der kan tilmelde sig arrangementet.

Indsaml flere oplysninger fra gæsterne

I Safeticket indtaster gæsterne som standard altid navn, adresse, postnummer, by, telefon, og e-mail-adresse, når de køber en billet, men nogle gange har du måske brug for flere oplysninger.

Med Flexfelter kan du lave tekstfelter og dropdown-felter (rullelister), som tilsammen giver dig masser af muligheder for at skræddersy købsforløbet og indsamle de oplysninger, du har brug for. For eksempel medlemsnummer, årgang, virksomhed, jobbeskrivelse, størrelse i t-shirt eller noget helt andet.

Indsæt flexfelter til at indsamle præcis de informaitoner, du har brug for om dine gæster.
Kobl et medlemskort sammen med en rabatkode, så medlemmerne fx kan få fribilletter ved brug af medlemskortet

Brug medlemskortet som billet

Du kan bruge Flexfelter sammen med medlemskort, sæsonkort, studiekort eller lignende. Det gør det supernemt for dine stamgæster, når de skal tjekkes ind, og du undgår unødig administration.

Mange af vores kunder fra uddannelsesområdet bruger eksempelvis Flexfelterne til at koble elevernes studiekort sammen med billetsystemet. Eleverne indtaster nummeret på deres studiekort, som så registreres i systemet sammen med billetnummeret – og så kan studiekortet bruges som billet.