Tak. Vi ringer til dig.
×
Genveje til indhold

Visning af solgte billeter og eksport af data

Du kan altid se en aktuel oversigt over de arrangementer, der er i salg, på oversigtssiden, når du er logget ind i billetsystemet.

dok-oversigt

Fra oversigten er det muligt at scanne billetter på et enkelt arrangement at vise en deltagerliste, samt at eksportere deltagerlisten til en excel-fil eller en csv.

Hvis man klikker på punktet “vis”, møder man en liste over ordrerne på det aktuelle arrangement. Fra denne side kan man genudsende billetten som e-mail, refundere billetten eller hente billetten ud som PDF.

dok-solgte-liste

Listen over billetter kan også indeholde billetter, der er forsøgt bestilt, men hvor betalingen er fejlet, eller hvor kunden har forladt købsforløbet uden at gennemføre en handel. Disse ordrer slettes automatisk efter 15 minutter.

Arrangementet vil kunne ske at blive meldt som udsolgt så længe, der står ubetalte ordrer i listen, eller der er folk igang i købsforløbet der endnu ikke har betalt for deres billet. Arrangementet går automatisk tilbage i salg, hvis der frigives ubetalte billetter til salg igen, eller der refunderes billetter, indtil arrangementet igen er udsolgt, eller tidspunktet for billetsalgets afslutning er nået.

Udsend
Hvis man klikker på “Udsend” genudsendes kundens ordre pr. e-mail til den af kunden oplyste e-mailadresse. Billetsystemet spørger om man ønsker at genudsende ordren inden den sendes, så man ikke kommer til at genudsende en ordre ved en fejl.

Refundér
Hvis man refunderer billetten tilbageføres betalingen til det af kunden anvendte betalingskort. Billetsystemet spørger, om man ønsker at refundere ordren, inden den gennemføres, så man ikke kommer til at refundere en ordre ved en fejl.
Ved skjult billetgebyr refunderes hele billetprisen, men billetgebyret trækkes hos arrangøren. Betalingsgebyrer forbundet med betalingskort refunderes ikke da gebyret udelukkende går til indløsning af betalingen.
Bemærk: Betalinger med Dankort/VISA-dankort tilbageføres på 2 bankdage, med andre korttyper kan det tage op til 28 bankdage inden beløbet er tilgængeligt på kundens konto.

PDF
Ved at klikke på “PDF” åbnes PDF-filen med billetterne fra den pågældende ordre.

Eksport af kundeinformation
Hvis du vil eksportere kundeinformationerne, sker dette via “Eksport” i oversigten.
Her vælger du de billettyper du ønsker at eksportere, og trykker derfter på “Start eksport (Excel)” eller på “Start eksport (CSV)” hvis du ønsker filen i kommasepareret format i stedet for Excel-format.

dok-eksport

Eksporten indeholder alle oplysninger om de købte billetter, herunder ordrenummer, billettype, pris, om billetten er ankommet, navn, adresse, postnummer, by, telefon og e-mail på billetkøberen. Derudover vil eventuelle oplysninger fra flexfelter også fremgå af eksporten.

Har du brug for hjælp? Ring til os på telefon 7020 4720