Tak. Vi ringer til dig.
×
Genveje til indhold

Visning af solgte billeter og eksport af data

Du kan altid se en aktuel oversigt over de arrangementer, der er i salg, på oversigtssiden/forsiden, når du er logget ind i billetsystemet.

Fra oversigten er det muligt at scanne billetter på et enkelt arrangement, at få et salgsoverblik, at lave en eksport af deltagerlisten til en Excel-fil med samtlige oplysninger, som billetkøberne har oplyst, at se en simpel deltagerliste eller at se ordrelisten.

Hvis man klikker på punktet Ordreliste, møder man en liste over ordrerne på det aktuelle arrangement. Fra denne side kan man genudsende billetten som e-mail, refundere billetten eller hente billetten ud som PDF.

OBS! Ordrenumrene vist her er kun eksempler og tilhører ikke gyldige ordre.

Har en billetkøber købt flere forskellige billetter eller som i eksemplet her købt almindelige billetter og en Mersalgsbillet, vil ordren fremgå pt. billettype. Klikker du ind på ordren, vil du se, alt hvad der er købt på samme ordre.

Listen over billetter kan også indeholde billetter, der er forsøgt bestilt, men hvor betalingen er fejlet, eller hvor kunden har forladt købsforløbet uden at gennemføre en handel. Disse ordrer slettes automatisk efter 15 minutter.

Arrangementet vil kunne ske at blive meldt som udsolgt så længe, der står ubetalte ordrer i listen, eller der er folk igang i købsforløbet der endnu ikke har betalt for deres billet. Arrangementet går automatisk tilbage i salg, hvis der frigives ubetalte billetter til salg igen, eller der refunderes billetter, indtil arrangementet igen er udsolgt, eller tidspunktet for billetsalgets afslutning er nået.

Udsend
Hvis man klikker på Udsend genudsendes kundens ordre pr. e-mail til den af kunden oplyste e-mailadresse. Billetsystemet spørger om man ønsker at genudsende ordren inden den sendes, så man ikke kommer til at genudsende en ordre ved en fejl.

Refundér
Hvis man refunderer billetten tilbageføres betalingen til det af kunden anvendte betalingskort. Billetsystemet spørger, om man ønsker at refundere ordren, inden den gennemføres, så man ikke kommer til at refundere en ordre ved en fejl. Læs guiden til refundering, hvor der gennemgås skridt for skridt, hvad der sker.
Ved skjult billetgebyr refunderes hele billetprisen, men billetgebyret trækkes hos arrangøren. Betalingsgebyrer forbundet med betalingskort refunderes ikke da gebyret udelukkende går til indløsning af betalingen.
Bemærk: Betalinger med Dankort/VISA-dankort tilbageføres på 2 bankdage, med andre korttyper kan det tage op til 28 bankdage inden beløbet er tilgængeligt på kundens konto.

PDF
Ved at klikke på “PDF” åbnes PDF-filen med billetterne fra den pågældende ordre.

 

Eksport af kundeinformation
Hvis du vil eksportere kundeinformationerne, sker dette via Eksport i oversigten. Er arrangementet allerede afholdt, kan du finde muligheden under Økonomi -> Omsætning -> vælge Afholdte arrangementer.
Her vælger du de billettyper du ønsker at eksportere, og trykker derfter på Start eksport (Excel) eller på Start eksport (CSV) hvis du ønsker filen i kommasepareret format i stedet for Excel-format.

Træk en eksport på dit arrangement og udvælg hvilke billettyper, du vil trække data på.

Eksporten indeholder alle oplysninger om de købte billetter, herunder ordrenummer, billettype, pris, om billetten er ankommet, navn, adresse, postnummer, by, telefon og e-mail på billetkøberen. Derudover vil eventuelle oplysninger fra flexfelter også fremgå af eksporten. Hver information er i sin egen kolonne.

Har du brug for hjælp? Ring til os på telefon 7020 4720