Opret dit arrangement på flere sprog

Taler dine billetkøbere ikke samme sprog, kan du sprogvariere dine arrangementer, så alle kan forstå, hvad de køber billetter til. Det vil sige, at billetsystemets knapper og forklaringer vises på det sprog, som billetkøberen vælger. Du skal selv oversætte beskrivende tekster, arrangements navn og lign., som du i forvejen selv plejer at udfylde på ét sprog. Jo flere sprog du vælger, jo flere tekstfelter kommer frem og skal udfyldes.

Bemærk: Denne funktion er ikke automatisk tilgængelig for alle arrangører. Hvis du får brug for funktionen, skal du kontakte os. Vi slår den til, og du kan hurtigt komme videre.

Kom i gang med sprogvarianter

Når du har fået slået muligheden for at lave arrangementer på flere forskellige sprog, er du klar til at oprette et arrangement.

Fra Forsiden eller Opsætning -> Arrangementer, trykker du Opret arrangement, som du plejer. Her lander du på siden med overskiften Opret arrangement, hvor du som det første får muligheden for at vælge sprog. Her i eksemplet vælge dansk og engelsk. Mangler du et sprog bedes du kontakte os.

Vælg flere sprog til dine arrangementer

Udover de sædvanlige indstillinger for et arrangement, skal du udfylde diverse tekstfelter. Billetsystemet oversætter desværre ikke automatisk, når du først har udfyldt et felt for det ene sprog. Det betyder også, at du kan tilpasse de forskellige tekster alt efter, om der er en information, der er vigtigere for f.eks. engelsktalende gæster end for dine danske gæster.

Tekster til forskellige sprog, event navn og teaser
lange beskrivelser af events til flere sprog
Særlige bemærkninger på forskellige sprog

I købsforløbet kan du variere bemærkningerne alt efter sprog, og det samme kan du på billetten. Klikker du ikke fluebenet fra ved Bemærkninger på billetten, vil det være det første felt Bemærkninger i købsforløb, som billetskabelonen henter.

Når du kommer til indstillingerne for Online billetsalg, er der også tekstfelter, der skal gennemtjekkes, at de står korrekt. Dette er især vigtigt, hvis du har kopieret fra tidligere events. Disse felter dækker over diverse knapper i købsforløber, hvor det er muligt at tilpasse teksterne efter behov, og hvis du bruger rabatkoder i billetsystemet, skal dissefelter også tjekkes. F.eks. hvis du kalder dem bestillingskoder eller noget andet i stedet for rabatkoder. Husk også at tjekke knappen for tilvalgsmuligheder, hvis du skal have mersalgsbilletter.

Er du i tvivl om de øvrige indstillinger, når du opretter dit arrangement, kan du finde forklaringer og hjælp under dokumentationen herfor.

Når du har oprettet arrangementet, skal du tjekke tekstfelter på selve billettypen.

Når du har gennemgået øvrige indstillinger på billettypen, er du klar til at oprette billettypen.

OBS! 

Vær opmærksom på, at funktionen er på nuværende tidspunkt ikke perfekt. Vores standard-billetskabelon er ikke indstillet til at kunne variere alle tekster, kun de tekster der kommer fra ovenstående tekstfelter. Samtidig vil kvitteringsmailen være på det primære sprog.

Billetskabelonen kan dog løses ved at få lavet en brugerdefineret billetskabelon, der kan laves efter dine ønsker, som evt. kunne tage højde for forskellige sprog.